Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért gondolja a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja a barátnőm, hogy jól keresek?

Figyelt kérdés

Elég kétélű a dolog, mert keresek 250br Pesten, BME gépész diplomával. A barátnőm meg érettségivel 235br.

És persze azt gondolja, hogy keresek vagy 300br. Az már az ő szemében jónak számitana.

És persze megy a feszültség, ha arra hivatkozok, hogy nem birom a sok kiadást. Se kocsit nem tudok magamnak venni, se playstationt, se egy jobb laptopot, se jobb telefont.

Viszont 80-100 ezer forintot utazásra be kell adjak. Mert a csaj utazni szeret. Én meg otthon ülni szeretek.

Na és ha azt mondom, hogy csóri vagyok, akkor kapom az ivet. Ha azt mondom, hogy nem azért szivtam a BME-n, hogy keveset keressek, akkor meg még jobban kapom az ivet.

Sajnos érik az idő, hogy odanyomjam a bérpapiromat az orra alá.

Aztán majd megérti, hogy miért huzom a számat arra, hogy karácsonyra 50-60ezret vár el, ajándékra, merthogy az egész családjának vennem kell ajándékot. Utána meg januárban születésnapja, utána egy hétre meg évforduló.

Én meg fallout4-ezhetek i3-as laptopon (ez az egy szórakozásom van)

2016. nov. 8. 09:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/111 anonim ***** válasza:
71%

HAGYD OTT A PCSÁBA! DOBD KI!! EZEN MIT NEM ÉRTESZ?!

És nincsen melle?! Az igen barátom...és még a nők a felszínes qrvák. Nem, nem kell kívánni, nem kell tetszenie, de akkor mi a jó büdös francnak vagy vele?!

Komolyan még az elején téged sajnáltalak..most már azt mondom, hogy tökéletesen passzoltok egymáshoz. Két idióta.

2016. nov. 8. 11:37
 42/111 anonim ***** válasza:

Nem a párom viszi az életemet és nem is várom el. Ahogy még rajtam kívül sokan mások.

26N (a villamosmérnök)

2016. nov. 8. 11:38
 43/111 A kérdező kommentje:

vaillamosmérnök NŐ?

sok ingyen segitséget kaptál az iskolában.

2016. nov. 8. 11:39
 44/111 anonim ***** válasza:
97%

Hímsoviniszta fsz vagy. :) Nem, nem kaptam ingyen segítséget. Közösen tanultam a csoporttársaimmal, mint ahogy általában mindenki és tekintve, hogy sosem tudtam puskázni, ezért nekem minden szart meg kellett tanulnom, akkor is ha semmi értelmét nem láttam. Ez van, ezért jár az ember egyetemre.

Elvégeztem, kerestem egy jól fizető, szerethető munkahelyet és nem picsogok mint egy 5 éves kisgyerek.

2016. nov. 8. 11:42
 45/111 anonim ***** válasza:
96%
Jaj, mar tudom, melyik szanalmas luzer vagy te.... :") Latom, eljott az ideje a heti-ketheti "luzer vagyok, sose lesz szep baratnom es a jelenleginek nincsen melle" kerdesednek :"D.
2016. nov. 8. 11:43
 46/111 anonim ***** válasza:
95%
Nem te vagy az a 27 éves szerencsétlen srác, aki minden nap kirakosgatja a kérdéseit, hogy a barátnője nem elég szép, de már gyereket akar tőle és így sírja el, hogy a nők mekkora egy aljadékok, és miért nem született ő jóképűnek?
2016. nov. 8. 12:09
 47/111 A kérdező kommentje:

nem te vagy az a gyökér, aki mindenkinek az életével tisztában van egy anonim oldalon?

El se tudom képzelni, hogy otthon ül valaki, aztán irkálja a kis jegyzeteit, hogy ki kivel van.

Szerintem EZ a szánalmas...

mert tudod te azoknak olvasod a kérdéseit, akiknek van életük...de neked csak annyi az életed, hogy ebbe beleokoskodsz

2016. nov. 8. 12:12
 48/111 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami vicc?
2016. nov. 8. 12:16
 49/111 anonim ***** válasza:
100%

"mert tudod te azoknak olvasod a kérdéseit, akiknek van életük."

Bár nem nekem írtad, de ha te ezt a szánalmas Mónika show-t életnek nevezed, akkor fölösleges kérdezned. Nincs más dolgod, mint kiélvezned.

2016. nov. 8. 12:17
 50/111 anonim ***** válasza:

És még a csaj hagyja ott a srácot?

Nyavajog. Én is pesten élek gyerekkel, egyetemmel, alkalmi munkákkal, lakáshitellel, kevesebből mint te, de az életszínvonalunk hasonló, félretett pénzzel is mindenünk megvan. Vidéken drágább az élet, amikor a kisabcben 400ft a felvágottbóp 10 dkg. Nálunk a legkönnyebb megélni.

Szakíts a csajjal vagy tűrd tovább, de nem a külsőd az, ami miatt nehezebben szedsz fel nőket, hanem a személyiséged. Nehéz lesz másikat találni, aki elvisel.

A nő hasonlóan keres, mint te és csak annyit vár el 4 év után, hogy lakjatok együtt, és felesbe menjenek a kiadások. Munkával, diplomával, saját lakással. Add ki a szobád, amiben laktál, költözz a csajhoz és csak akkor menj közös programra a nőddel, ha ő is megy veled.

Tudod az élet többi területén is kellene ám fejlődni. Szép dolog a diploma, de közben érzelmileg egy 15 éves szintjén állsz.

Iszonyat milyen emberek vannak. És csak hogy tudd, nem állnak sorba a szaktársak, hogy segítsenek mérnök szakon sem, és nem sajnáltatjuk magunkat.

Ha pedig segítenek, mert kérjük, megháláljuk sörrel, vagy esetleg fizetünk egy egy beadandóért/különóráért, mint a fiúk.

Elképzelem, ahogy a barátnőd panaszkodik: "100ezres hangszórót vesz, de sajnálja a pénzt a közös nyaralásra"

Teljesen jogosan.

2016. nov. 8. 12:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!