Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért gondolja a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja a barátnőm, hogy jól keresek?

Figyelt kérdés

Elég kétélű a dolog, mert keresek 250br Pesten, BME gépész diplomával. A barátnőm meg érettségivel 235br.

És persze azt gondolja, hogy keresek vagy 300br. Az már az ő szemében jónak számitana.

És persze megy a feszültség, ha arra hivatkozok, hogy nem birom a sok kiadást. Se kocsit nem tudok magamnak venni, se playstationt, se egy jobb laptopot, se jobb telefont.

Viszont 80-100 ezer forintot utazásra be kell adjak. Mert a csaj utazni szeret. Én meg otthon ülni szeretek.

Na és ha azt mondom, hogy csóri vagyok, akkor kapom az ivet. Ha azt mondom, hogy nem azért szivtam a BME-n, hogy keveset keressek, akkor meg még jobban kapom az ivet.

Sajnos érik az idő, hogy odanyomjam a bérpapiromat az orra alá.

Aztán majd megérti, hogy miért huzom a számat arra, hogy karácsonyra 50-60ezret vár el, ajándékra, merthogy az egész családjának vennem kell ajándékot. Utána meg januárban születésnapja, utána egy hétre meg évforduló.

Én meg fallout4-ezhetek i3-as laptopon (ez az egy szórakozásom van)

2016. nov. 8. 09:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/111 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor tulajdonképpen miért is nyafogsz az ezredik kérdésednél? Van munkád, van nőd. Most akkor az a baj, hogy ezekért meg kellett dolgoznod? Hát, istenem... mindenkinek van, hogy valamiért meg kell dolgoznia. Nekem jelenleg a matekos tárgyaimért kell megdolgoznom. Akkor most utáljam mind a 150 évfolyamtársamat, akinek elsőre ment, meg nem szenvednek semmi ilyesmivel? :"DDDDD
2016. nov. 8. 14:08
 102/111 anonim ***** válasza:
100%

Emberileg,erkölcsileg és érzelmileg egy 0 vagy.

És még leis írod h nem szereted a csajt,meg h milyen,ja meg h kicsi a melle és h ez neked mennyire nem tetszik. Szánalom. A csajt sajnálom már amiért egy ilyen troger a pasija.

85százalékban saját magad tehetsz a nyomorúlt életedről. Ahelyett h öszekapnád magad itt picsogsz. A 3éves lányom nem hisztizik ennyit.

A pénzedet se tudod rendessen beosztani,ezért tényleg kár volt tanulnod.

Ebböl is látszik h nem minden tanult ember inteligens,értelmes. Hülye vagy az élethez. Nem az a gond h nem vagy joképű,hanem a stilusod,a felfogásod. Cs szánalmat kelt.

De tényleg árult el h a nöd h tud elviselni téged?

N25

2016. nov. 8. 14:09
 103/111 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy az államilag támogatott pszichológus/ pszichiáter nemigen foglalkozik veled ,csak felírja a bogyót aztán mehetsz is. Egy ismerősöm is elment egy államihoz, pár perc után megállapították ,hogy semmi baja(közbe meg mindenki tudja,a környezetébe,hogy valami nagyon nincs rendbe vele, hangokat hall ,hallucinációi vannak, azt hiszi különleges hatalma van és olvas a gondolatokban stb. még lehetne sorolni milyen dolgai vannak),erre elküldték,hogy normális...

Am is egyértelmű, hogy kéne valami lelki segítség, valaki aki meghallgat, különben nem jönnél ide újra meg újra vissza ,kiteregetni a magánéletedet idegeneknek (akiknek a nagy része ráadásul csak leolt, amin azért nem kell csodálkozni a stílusodat nézve) ,mégis visszajössz és ugyanazok a problémák körül forogsz. Mert nem tudod feldolgozni a dolgaidat egyedül.

2016. nov. 8. 14:24
 104/111 A kérdező kommentje:
jnauár óta vagyok a csajjal, nem 4 éve, nem tudom honnan jött ez.
2016. nov. 8. 14:50
 105/111 anonim ***** válasza:
100%
arra nem gondoltál hogy ha nem vetnéd rá magad minden csajra mint egy kiéhezett kutya, nem utasítanának el annyian?
2016. nov. 8. 15:03
 106/111 A kérdező kommentje:

honnan tudod te hogy én hogyan közelitek...

egyébként a joképüek még akkor is kellenek a nőknek, ha GÁZAK.

annyiszor de annyiszor láttam már

2016. nov. 8. 15:07
 107/111 A kérdező kommentje:

volt h egy csávoka odament egy nőhöz, és mindenféle felvezetés nélkül elkérje a számát, de a csaj nem adta, a csávo meg megszoritotta a karját.

ilyen nagy állat csávóka volt.

Utána meg 1-2 óra mulva láttam hazamenni egy másik csajjal buliból.

ÉÉÉÉÉÉRDKES

Ha valaki dugni akar, akkor odamegy telefonszámot kérni?

Vagy a külsőre kompatibilis embereknél megy szépen minden magától?

2016. nov. 8. 15:14
 108/111 anonim ***** válasza:
100%

hát ha ilyeneket írsz, hogy te több ezer nőnél próbálkoztál meg a kínok kínját élted át, akkor el tudom képzelni milyen stílusod lehet.. (na meg az itteni kommentjeid alapján)

de amúgy tényleg, szakíts a csajjal és kész. majd lesz más (sajnos)

2016. nov. 8. 15:16
 109/111 anonim ***** válasza:
Ki fogjak ezt végig olvasni. Lehet, hogy a barátnőd egy pénzéhes p.icsa, de te neg rinyálsz itt mint egy balf.asz. Miért nem keresel olyan csajt aki azt szereti amit te. Vagy diplomás létedre ennyi eszed nincs? Csak kellék a csaj?
2016. nov. 9. 13:46
 110/111 anonim ***** válasza:
Megint ez a szánalmas lúzer barom. Miért nem takarodsz már innen a gec.ibe??? Folyton itt sír a szád. Te gyökér...
2016. nov. 9. 13:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!