Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyit illene beleadnia a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit illene beleadnia a lakbérbe ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Barátom nemrég költözött be hozzám, eddig ő is bérelt. Munkaügyben külföldön volt közel 5 hónapot, és ez időre ő már felmondta a saját albérletét, mivel onnan már hozzám jött haza.

Most mondta, hogy átutalja a lakbér felét. Bevallom, ezen meglepődtem, ugyanis 5 havi lakbért megspórolt rajtam (lakcím kellett neki, azt én biztosítottam, különben tovább kellett volna bérelnie a lakást, amit nem használt és üresen állt).

Én jelenleg munkanélküli vagyok, nincs bevételem. Arra számítottam, hogy legalább amíg nem találok munkát többet vállal, mint a fele. Nemrég óta lakik itt, de én többet takarítottam eddig. Azt gondolom, ha valaki felezgetni akar, akkor a házimunkát is illik megfelezni.

Szeretnék erről beszélni vele, de mielőtt ezt megteszem, megkérdezném, másoknál ez hogy volt, vagy hogyan látják. Igazságos-e a fele-fele ebben a helyzetben?

nov. 25. 20:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/109 anonim ***** válasza:
24%
A 90-es válasz tipikus cselédek szövege 🥴
dec. 3. 13:26
 92/109 anonim ***** válasza:
37%
91, hát ha neked az a cselédszöveg, hogy valaki nem tolerálja a kérdésben szereplő herék viselkedését, és szintén nem hajlandó mások után takarítani, akkor legyen cselédszöveg. :D
dec. 3. 15:14
 93/109 anonim ***** válasza:
23%
Amikor "ingyepunci"-ként hivatkoztok magatokra akkor nem érzitek egy egészen kicsit sem gáznak ezt?
dec. 3. 16:41
 94/109 anonim ***** válasza:
Jaja, gusztustalan.
dec. 3. 17:01
 95/109 anonim ***** válasza:
24%
Meg amikor a mai nők úgy állítják be magukat, mintha azt csinálnák amit a régi időkben az asszonyok, akik tényleg vezették a háztartást.
dec. 3. 17:03
 96/109 anonim ***** válasza:
30%

A pasik is meg tudják nyomni a gombot az automata mosógépen és a konyhában is tudnak taknyolni valamit/rendelni.

Mellesleg a kérdezőnek is ott az ingyen farok, nem?

dec. 3. 17:04
 97/109 anonim ***** válasza:
0%

Anyám pontosan ilyen undorítóan beszél, mint a #90.

Ő is egész életében önkéntes cseléd volt mindkét házasságában.

dec. 3. 17:07
 98/109 anonim ***** válasza:
53%
95 senki nem állítja be magát úgy, és nem is akarunk házvezető nők lenni, ezért háborít fel minket, ha a férfi nem arányosan veszi ki magát A Napi Háztartási Munkákból. És igen, Jól keresek, nem kell eltartania. Dolgozzon ő is otthoni munkát "Ingyen", ahogy más is megteszi.
dec. 4. 12:28
 99/109 anonim ***** válasza:
24%

A Napi Háztartási Munkákból? 😂🤣😂

Mellesleg, akkor remélem te ugyanúgy elvégzed a férfimunkákat is 😉

dec. 4. 12:37
 100/109 anonim ***** válasza:
69%
Mi bajod a napi háztartási munkával? Bevásárlás, főzés, mosás, mosogatás, vasalás, rendrakás, takarítás, stb stb. Arányosan, tehát ha a férfi napi 5 órát kapálja a kertet, nyilván az is otthoni munka... de ha csak havonta, akkor ne álljon pariban a naponta végzendő dolgokkal. De ha nem kertes házban élsz, nem kell fát vágni, füvet nyírni, esetleg még kocsitok sincs, mert nincs rá szükséged, akkor az előbbiek vannak... mint írtam, arányosan. Milyen fura, évekig éltem egyedül és nem volt semmi "férfimunka" ami ott árválkodott évekig, mert nem lehetett megcsinálni. Szóval nem tudom mit kacsintgatsz :D
dec. 4. 12:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!