Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 15 éve vagyok a barátnommel, de csak most alakult ugy, hogy ossze tudunk koltozni. Jogos a felháborodása?
15 évesek vagyunk. Barátnom már 4 év egyuttjárás után egy olcsó albiba akart volna velem koltozni, aminek én nem láttam értelmét, mert csak vitte volna a pénzt. Most viszont apáméktól kaptunk az ocsémmel egy házat, ahova barátnom nem akar jonni, mert o azt mondja, hogy csak velem akar élni. Eddig azért hisztizett, hogy velem akar élni, most meg hirtelen mégsem?
34F 33N
#83 Szerinted a barátnőd a kettőtpk cselédje szeretne lenni? Mert a konyha mindig is egy kényes terület, és tuti, hogy mivel godolom anyukád eddig megcsinált mindent, így ti sem nagyon fogjátok majd eröltetni a mosogatást, vagy a főzést bevásárlást.
De ahogy látjuk, neked hiába is beszélünk, mert nem érted meg azt, hogy egy normális kapcsolatban fontos a szülőktől és testvérektől való elszakadás. Mondom ezt úgy, hogy nekem is van két tesóm, jól megvagyunk, de együtt nem élnék egyikkel sem. Én is azt mondom, hogy jobban jártatok volna pénzzel, és hitelt felvéve venni külön lakást. Szerintem elsősorban nem is az a gond, hogy a csajodnak ott nincs tulajdona, hanem pont a tesód, így valószínűleg más nő sem fog majd hozzád költözni.
#43, tudod a párkapcsolat KÉT ember dolga.
De tényleg nem százas a barátnőd, hogy nem rugott még ki a pcsába, amikor visszautasítottad az összeköltözést, szóval annyira nem sajnálom. Nem tudom, mire várt? Belőled már soha nem lesz felnőtt ember.
11 éve nem költöztetek össze, hogy ne fizess albérletet, az 132 hónap, csak egy 70 ezerrel számítva 9,2 millió. Legalább vidd el valami ausztrál búvártútára, hátha javítja a kedvét!
Átmeneti megoldásnak jó egy ilyen lehetőség,elég hamar kiderül, hogy működik e.
De 10+ év után ,30 fölött már nem mindenki akar ilyen kompromisszumot kötni.
Igazából egyikőtöket sem értem.
Te nem veszed komolyan őt, mert ha nincs ez a lehetőség akkor még most sem költöznétek össze. Ő meg várt éveket, hogy majd hátha lesz egy közös életetek.
Nektek nem sok jövőtök van együtt.
Ráadásul még ennyit sem tudtok normálisan megbeszélni. Szóval itt nem lesz olyan megoldás,ami mindkettőtöknek jó.
Gyanúsan összecseng a sztori a másik kérdéssel. HmHm.Vagy kamu vagy a pár mindkét tagja ide jár XD
Amúgy tényleg meg kellett volna az egész előtt kérdezni a barátnődet, mert ha apuka-anyuka csak a kezedbe adja a fél ház árát, akkor már közös hitellel vehettetek volna sajátot (és öcséd nyilván meglátogathat, írhattok egymásnak, beszélhettek telefonon bármikor). Öcséd meg ugyan ezt megcsinálhatta volna és akkor 10 év törlesztés után, ami kb. mint az albi fizetés lenne egy saját háza, ami csak az övé. Nyilván ez lett volna a normális és a logikus, de te ezt nem látod. Nem mindenki szeretne családot alapítani úgy, hogy kerülgeti a párja rokonait és annak a családját. Meg most még csak öcséd van ott, akihez alkalmazkodhat, de aztán jön a csaja, lesz gyerekük, te és ő is hallgathatjátok majd az öcséd gyerekének a sírását, de öcséd is a tiedét. Nem túl életképes jövőkép. Szóval ha komoly a kérdés gondold át újra a dolgokat nagyon, mert barátnődnek van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!