Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Több mint 15 éve vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 15 éve vagyok a barátnommel, de csak most alakult ugy, hogy ossze tudunk koltozni. Jogos a felháborodása?

Figyelt kérdés

15 évesek vagyunk. Barátnom már 4 év egyuttjárás után egy olcsó albiba akart volna velem koltozni, aminek én nem láttam értelmét, mert csak vitte volna a pénzt. Most viszont apáméktól kaptunk az ocsémmel egy házat, ahova barátnom nem akar jonni, mert o azt mondja, hogy csak velem akar élni. Eddig azért hisztizett, hogy velem akar élni, most meg hirtelen mégsem?

34F 33N

2021. febr. 18. 13:22
 31/93 anonim ***** válasza:
98%
De ha már ennyire jössz az albérlettel, akkor ugye van spórolt pénzed? Több millió Ft?
2021. febr. 18. 14:58
 32/93 anonim ***** válasza:
77%
Örülj neki, hogy nem költözik oda.
2021. febr. 18. 15:01
 33/93 anonim ***** válasza:
95%

Én mondjuk nem látom ezt a logikát. Kérdező, te hogy tervezed a továbbiakban?

Mikor vesztek saját lakást?

Mikor lesz az esküvő?

Mikor lesznek a gyerekek?

Közben ott lesz a bátyád is?

2021. febr. 18. 15:02
 34/93 anonim ***** válasza:
91%
Hol a pénz amit nem költöttél albira 15 évig?
2021. febr. 18. 15:04
 35/93 A kérdező kommentje:
Miért vennénk saját lakást, ha itt van egy hatalmas két generációs ház, ahol boven elférne két család is? Igen, az ocsém és a barátnoje is itt lakna, és én is meg a barátnom is. Ha lenne gyerek akkor ide szuletnének. Igen, a bátyám is itt lesz, nem fogom ot kirekeszteni az életembol soha.
2021. febr. 18. 15:04
 36/93 A kérdező kommentje:
A 33-mas kérdése megzavart. Az ocsém. Régen tobb generáció élet egy fedél alatt. Nem értem most miért lenne probléma, hogy én az ocsémmel akarok lakni...
2021. febr. 18. 15:06
 37/93 anonim ***** válasza:
93%
Akkor lakj vele, de ez a nő ezt nem akarja. Keresned kell egy nyomit, aki ebbe belemegy.
2021. febr. 18. 15:09
 38/93 anonim ***** válasza:
96%
Hiaba magyarázunk neked. Benned fel sem merült hogy megbeszéld vele hogy ő mit akar? Te elfogadtad a házat, ő meg csináljon amit akar. Ez nem arra utal hogy tervezel vele. Te csak tenyek elé állítod.
2021. febr. 18. 15:10
 39/93 anonim ***** válasza:
91%

Hát pl azért probléma, mert a barátnőd (amúgy ez is ciki, hogy 15 év elteltével még csak a barátnőd, nem ám feleséged, élettársad, akármid) nem akar vele lakni.

Egyébként a barátnőd helyében én sem mennék ebbe bele. Ahhoz a házhoz neki semmi köze. Hiába születne akárhány gyereketek, ha félrelépsz a titkárnőddel, akkor is a tiéd lesz a ház fele, nem az övé, ő mehet az utcára a gyerekekkel. Illetve teljesen normális elvárás egy 33 éves nőtől, hogy 15 év után végre KETTESBEN akarjon lakni a párjával. Nehogy már ez ilyen borzasztó elképzelhetetlen dolog legyen, jézusom.

2021. febr. 18. 15:10
 40/93 anonim ***** válasza:
100%
Arrol nem is beszélve hogy ő ott kb csak megtűrt szemely lenne, nincs köze hozza. Nyilvan ha lenne gyerek arra menne el a pénz, nem arra hogy maganak spóroljon házra hogy ne csak a csupasz s.gge legyen.
2021. febr. 18. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!