Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 15 éve vagyok a barátnommel, de csak most alakult ugy, hogy ossze tudunk koltozni. Jogos a felháborodása?
15 évesek vagyunk. Barátnom már 4 év egyuttjárás után egy olcsó albiba akart volna velem koltozni, aminek én nem láttam értelmét, mert csak vitte volna a pénzt. Most viszont apáméktól kaptunk az ocsémmel egy házat, ahova barátnom nem akar jonni, mert o azt mondja, hogy csak velem akar élni. Eddig azért hisztizett, hogy velem akar élni, most meg hirtelen mégsem?
34F 33N
51
Persze, hogy fontosabb nők jönnek mennek.
#53 Én is így gobdoltam 3 éve, de mindenki más aggódott. Nálunk a történet vége az lett, hogy a tesóm annyira összeveszett velem, hogy egy évig neheztelt ràm. Mert, megkérdeztem, hogy mikor jön/mikor megy. Végül inkább kaptunk külön lakást.
Pedig mi csak 4 hónapot laktunk együtt és a húgom remekül kijött a barátommal (már férjem), mindketten magas EQ-val rendelkeznek, van azóta, hogy a tesóm lazán felhívja, ha informatikai problémája van, szóval nem csak kedvelték egymást, hanem jó haverok voltak, hasonló érdeklődési körrel. A mai napig nem értem, hogy mi nem működött, de sok idő volt rendbehozni.
Kérdező!
Mit lehet tudni erről a házról? Legalább ki van benne alakítva két teljesen független lakrész, hogy mégcsak véletlenül se találkozzatok a tesóddal? Mert amennyiben nem, úgy alapvetően érthető a barátnőd felháborodása, hiszen még egy jót sem lehet szexelni, úgy, hogy a tesód ne az hallgassa, ezenfelül osztozni mindenen, vagy te miért etted meg a hűtőből a sajtot, vagy bármi mást, mert az én vettem, vagy miért egyformán fizetjük a vizet, mikor ti jóval tovább és gyakrabban zuhanyoztok? Stb stb ,szóval csak a vita lenne mindig, miközben az a magánélet, amire egy a szülők nyakáról elszabadulni vágyó fiatal vágyik,hogy a párjával csak kettesben legyen, nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!