Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogtalan a felháborodásom?
Figyelt kérdés
14 -éve élek élettársi kapcsolatban,ami nem szerelmen alapul egyikünk részéről sem. Nincs közös gyermekünk de mind a kettőnknek van saját. A párom nem beszéli meg velem igazából a dolgokat,most is csak kibökte,hogy megy a lányával kirándulni egy hétvégére. Nem az a bajom,hogy elmegy mert nyugodtan menjenek,hanem az esik rosszul,hogy nem beszéli meg velem csak kész tények elé állít.Ezt már többször meg csinálta velem,hogy ez van és kész. Ha tetszik jó hanem az is jó. Ti hogy reagálnátok erre? 47/Nő vagyok!2020. jan. 26. 15:11
1/9 anonim válasza:
Csak egy kérdés :
Akkor ti miert is vagytok együtt?
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem érdekből.
2020. jan. 26. 15:15
3/9 anonim válasza:
Megegyeztetek, hogy nincs szerelem, de lakótárssal olcsóbb?
Miért kéne előtte engedélyt kérnie?
4/9 A kérdező kommentje:
Mert nem lakótársak vagyunk hanem élettársak még akkor is ha nincs szerelem!
2020. jan. 26. 15:19
5/9 A kérdező kommentje:
Nem engedély kérésre gondolok hanem,hogy ne azt csinálja amit csak akar hiszen nem egyedülálló ember!
2020. jan. 26. 15:21
6/9 anonim válasza:
De ha nem szeret, és csak érdekből vagytok együtt, akkor őt hol érdekli, ha te besértődsz? Miért, mi lesz, elhagyod? Nyilván nem.
7/9 anonim válasza:
Jogtalan, bizony. Ti csak egy más mellett éltek, nem együtt.
8/9 anonim válasza:
Nem értem a problémàdat. Ha ilyen viszonyban élsz ( szàmomra a pàrkapcsolat teljesen màs dolog ezért nem nevezném annak), akkor mit vàrsz tőle?
Nem szeret, nem szereted, az érdekek kötnek össze titeket, esetleg max a dugàs, ennél több nem.
Szóval nem tartozik neked semmiféle megbeszéléssel, elszàmolàssal. Megy ahova, amikor akar, és nem érdekli mit szólsz hozzà, csak közli amikor jónak làtja. Ennyi. Nincs ebben semmi meglepő. Úgy àll hozzàd, amilyen szerepet betöltesz az életében. Vagyis lényegében semmibe vesz. Elég nagy igénytelenség így élni valaki mellett... de kinek mi. Sok boldogsàgot hozzà.
9/9 anonim válasza:
Mikor hétvégén? Mert nem mindegy, pl ha nekem lenne egy random ember akivel élek én is örülnék ha egy héttel előre szólna, mert akkor én is úgy szervezném a programomat hétvégén, hogy tudom, nem lesz otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!