Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem jön el a fogadalomtételemre, mert neki túl korán van. Jogos a felháborodásom?
Ügyvédjelöltté avatnak, 9-kor kezdődik az esemény. Mivel nem egy nagy dolog, gondoltam nem hívok családtagot, csak az újdonsült párom, aki vállalkozó, így napközben jobban ráér. 9-kor kezdődik, mire ő kijelentette, hogy nem jön, mert ahhoz 7-kor kellene kelnie kb. és mivel bagoly típus, így a bioritmusa kicsit más, 12 után kel fel főleg.
Megharagudtam rá. Erőt vehetne magán és felkelhetne egyszer, mégiscsak ilyen többet nem lesz, szerintem megtiszteltem a meghívással. Utána ebédelhettünk volna, kivettem volna egy szabadnapot, de így már nincs értelme.
Elmondtam neki, hogy a tettei fontosabbak mint a szavak amikkel dobálózik és, hogy úgy néz ki én többet látok ebbe a kapcsolatba mint én.
Annyit mondott, hogy amit nem kar arra úgysem tudom rávenni, így jártunk, miért nincs délután, a saját kényelmét nem áldozza fel senkiért.
Elszomorít a dolog és nem az esemény mivolta miatt, hanem mert ennyit számítok neki...
26L
:D ez egy nagyon rendes csávó.
Az, hogy neki az érdekkörén kívül esik a te iskolád és jövőd, nem képez jogalalapot arra, hogy felháborodjál.
26 éves, felnőtt, diplomás, nőként, te tényleg nem vágod, hogy a palidnak csak kúrásra kellesz?
Ha az neked elég, az nem baj, de ha nem, akkor vágd ki az anyjába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!