Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom részegen azt mondta, nagy a fenekem, jogos a felháborodásom?
Tegnap szórakozni voltunk haverokkal, és barátom elég sokat ívott. Hazafelé, részegen azt mondta, hogy "imádja a nagy fenekem". Nagyon rosszul esett, mert a két év alatt, egyszer se mondta, hogy nagynak tartaná. Nem vagyok kövér, de széles a csípőm és nem tök lapos a fenekem, de sportolok, nem eszek össze vissza mindent, egyszerűen ilyen. Mindig is ilyen volt, pedig már általánosba is sportoltam. Lehet ha csak salátát ennék és minden délután a kondiba lennék, akkor kisebb lenne, de én inkább másra fordítom az időmet. Hetente kétszer jógázok, több sportra nincs időm munka mellett. Azóta hogy ezt mondta le se merek vetkőzni előtte, mert biztos nagynak tartja. Azt mondta nem úgy gondolta, nem nagy, de már hiába magyarázkodik, tudom mit mondott. Másnak is rosszul esett volna? Vagy csak én fújom föl?
L/23
Azzal indított, hogy imádja. Te pedig ebből azt hallod ki, hogy kövérnek lát.
13 éves tinihiszti.
"és nem tök lapos a fenekem"
Ugye azt tudod, hogy a 'tök lapos fenék' számít rossznak?
Ne fárassz minket kislány, a barátod teljesen őszintén mondta hogy imádja, csak nem háborodsz fel azon hogy a szereti a külsődet?
Nem is értem a problémádat... Biztosan a gügye palvinbarbizás meg hasonlók amik a neten mennek bizonytanítják el a normális külsejű lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!