Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek jogos a felháborod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos a felháborodásom, hogy 2 évvel eljegyzésünk után sem foglalkozik még az esküvővel?

Figyelt kérdés
Amikor 2 éve eljegyzett, még nem volt meg a közös házunk,ezért evidens volt, hogy abba fektetjük a pénzünket,nem volt még meg az se, mikor vesz el.Mostmár megvan a közös házunk,be is rendezkedtünk, benne is lakunk. Megbeszéltük, hogy jövőre lesz esküvő,és egy időpontot is kiválasztottunk. Jövő júniusban lenne, de ezen túl, hogy ezt megbeszéltük,semmi sem történt. Én elkezdtem nézelődni, zenekaroknak, helyszíneknek írni..stb,el is mondtam a páromnak a tapasztalatokat, miszerint egy évvel a lagzi előtt sincs már szabad időpontjuk sokaknak, sőt... Úgy éreztem egy idő után, mintha csak magamnak szervezném az egészet, párom semminek nem nézett utána, nem kérdezősködött, így egy időre leálltam. Párom azt ígérte egy kifakadásom után, hogy majd ha szabadságon leszünk, megnézünk éttermeket, amiből otthoni kerítés festés lett és végül nem mentünk sehova. Párom szerint túlstresszelem az egészet, majd mindennek eljön az ideje. Mondtam neki, hogy nem akarok nagy felhajtást vagy hacacárét,hatalmas összegeket költeni sem, de legalább jussunk már el oda, hogy időpontot kérjünk.De ez is csak halasztgatva van. Meg szerinte túlspirázom az egészet meg amúgy is a pasikat ez nem érdekli. Csak megjegyzem, hogy nem egy párról tudok, ahol a vőlegény ugyanúgy, ha nem jobban kiveszi részét a szervezésből, sőt, ő forszírozza, hogy menjenek már el végre anyakönyvvezetőhöz, intéz vőfélyt, éttermet, az én páromnál meg még ahhoz is kérvény kell benyújtani,hogy egyáltalán beszéljünk a dologról, leginkább tereli a témát.Nem értem, mire vár... A végén attól tartok, hogy így teljesen elveszem a kedvét mégjobban, pedg én normálisan is próbáltam ezt megbeszélni vele,hogy akkor ő hogy képzeli és hol...stb. Másnak is volt esetleg ilyen párja? Vagy tényleg túlizgulom előre az egészet? Amúgy párom mindig ilyen volt,ez a majd lesz valahogy típus,és végülis minden összejött (eddig), amit akartunk...
2019. júl. 9. 21:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ő nem érzi teljesen jó ötletnek ezt az esküvőt, biztosan szeret csak a házasságtól tart valamiért.

Eljegyzésnél valószínűleg még úgy volt hogy oké, abban nincs semmi de szerintem most picit megijedt és hátrálna a dolgokból, ha erőlteted tényleg csak rosszabb lesz. Kérdezd meg őt hogy szeretné e egyáltalán ezt az esküvőt még.

2019. júl. 9. 21:22
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem űgy tűnik, hogy nagyon nősülni akarna. Neki megfelelő az is, ahogy most vagytok.Az eljegyzéssel is csak a szádat akarta befogni nagy valószínűséggel.
2019. júl. 9. 21:24
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg, hogy elkezdted szervezni, úgy számolod, hogy cirka 150 fő lesz, és úgy nagyjából 4,5 millióra jön ki egy olyan lagzi, amilyet te szeretnél. Onnantól beszáll a szervezésbe.
2019. júl. 9. 21:26
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Hallottam mar arrol, hogy a ferfiak neha csak eljegyzik a not mert legalabb addig is csend van. Egy ideig ugy mond megadtak neki, amire vagyott.

Aztan persze kesobb mar a hazassag nem olyan, amire szinten belevetik magukat. Abbol mar nehezebb kikecmeregni, meg egy gyurut csak levesznek, ha ugy alakul hogy megsem.

2019. júl. 9. 21:33
 5/17 anonim ***** válasza:
20%
Férfi! Meg mindíg ilyen volt, akkor miért akarod, hogy amolyan legyen?!?
2019. júl. 9. 21:33
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

"Amúgy párom mindig ilyen volt,ez a majd lesz valahogy típus"

Akkor oszinten nem ertem mit csodalkozol. Azt hitted ez majd kivetel lesz?

Amugy meg szervezd csak tovabb az eskuvot, en azt gyanitom, hogy o nincs is kepben azzal, mennyire koran le kell foglalni dolgolat, magyaran nem ert annyira a temakorhoz, mint te. Ez van, szervezesben es elorelatasban felulmulod. Ez eddig is igy volt, ezutan is igy lesz.

Ha apro es nagyon konkret feladatokat adsz neki azokat elvegzi? Talan ha reszekre bontasz egy komplexebb feladatot akkor megkapnad tole a segitseget. Csak otletelek.

Amikor benyogte, hogy a ferfiakat ez nem erdekli az nem volt teljesen alaptalan. Oke, lattad azokat a parokat, ahol a ferfi is surog-forog, de nem attol lesz valaki jo ferj, hogy mennyire lelkes rendezvenyszervezo. :) Csomo ferfi az sodrodik, mert halvany fingja sincs es tenyleg nem erdekli. Te erdekled meg a kozos jovotok, nem az eskuvo. Szerintem nincs okod aggodalomra, csak masok vagytok es mashogy kozelititek meg a dolgokat. :) Ne aggodj! Ez a feladat nagyobb reszben harul rad. Szivas, de te magad mondtad, hogy o mindig ilyen volt. Te vagy ennek a projektnek a felelose, tole reszfeladatok megoldasat varhatod.

2019. júl. 9. 21:44
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedvesek vagytok! kicsit megnyugodtam. A hármas válaszon jót nevettem!! :)
2019. júl. 9. 21:47
 8/17 anonim ***** válasza:
88%
A dínom-dánom lagzi a nők dilije. A legtöbb férfi nem vágyik a felhajtásra. Az anyakönyvvezetőnél kértek időpontot, kinézitek a ruhát, egy vacsora családi körben egy étteremben + nászút egyeztetése. Nem nagy dolog. Ne bonyolítsd túl, pláne ha nem akartok vagyont elverni rá.
2019. júl. 9. 22:14
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Igaz mi még nem itt tartunk, de párom előre megmondta,hogy a vendéglistát összeírja a részéről, kiválasztja mit akar enni, azon kívül minden rám lesz bízva és olyan esküvőt szervezek amilyet én szeretnék. Ő örül,hogy nem kell ezzel foglalkoznia én meg örülök,hogy én szervezhetem. Ettől függetlenül szeretjük egymást.
2019. júl. 9. 22:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne hasonlitsd a te volegenyedet más volegenyekhez, mert különböző emberek.

Ő ilyen típus, te is elismered, gondolom nem meglepetés, hogy ez is majd lesz valahogy.

Nálunk azt mondta a párom, hogy az esküvő a menyasszony bulija, ő rám bízza, hogy olyan legyen, amilyennek szeretném.

Alapvető dolgokat át beszéltünk, dátum, odaadta a vendeglistát, meg mivel sok helyről jön rokon, kitaláltuk, hol a legpraktikusabb tartani az egészet, meg milyen zene legyen.

Arajanlatokat kértem, és összegezve az orra alá dugtam, jó - e, mennyi a kaja, az ital, menusor ok-e, a meghivokbol mutattam neki 3at, ami tetszik, kiválasztotta, neki melyik, ugyanez a szoveggel, és a többi. S virágok egyatalan nem érdekelték.

Segített az ültetési rendben, aztán csókolom.

Nem érdekelte, én meg külön örültem, hogy nem kell minden aprosagon harcolni.

2019. júl. 9. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!