Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a felháborodásom, hogy 2 évvel eljegyzésünk után sem foglalkozik még az esküvővel?
Megértelek, nem izgulod túl egyáltalán. Ez lenne a normális. A mi esküvőnk is jövő júniusban lesz és a fotóson kívül már mindent lefoglaltam. Úgy hogy pont egy évvel a kitűzött nap előtt kezdtem el szervezni, és már nem nagyon volt hely sok szolgáltatónál.
Párod szerintem úgy van vele, hogy megvolt az eljegyzés, ő ezzel letudta úgy 5-6 évre, aztán majd TALÁN lesz esküvő. Azt gondolta azzal hogy gyűrűt húzott az ujjadra, már úgyis kvázi hozzá tartozol, közös ház stb, így nem nagyon kell már az az esküvő.
Szerintem meg szimplán pasi és úgy van vele hogy ráér.
Kitűztetek a napoa lenyeg megvan. Foglald le ami tetszek feltételesen és kész. Ő végülis csak a helyszínhez kell nem?
Viragot fodraszt stb intézd előre
Lehet furcsa sok nőnek, de én teljesen megértem a vőlegényedet. Engem nő létemre kiráz a hideg ezektől a dolgoktól. A saját esküvőmnél is csak annyiból vettem ki a részem, hogy a zenét én választottam ki. Minden mást a férjemre bíztam. Bár nem volt nagy esküvőnk (nekem mondjuk két tanús lett volna az ideális), még így is szarul éltem meg, hogy ruhát, cipőt minden sz@rt kell venni :)
Ezt csak azért írtam le, mert nem kell rögtön olyanokat belelátni, hogy az eljegyzéssel is csak a szádat akarta befogni, nem akar esküvőt...
Szerintem nagyon kevés férfi veti bele magát komolyan és kérés nélkül a szervezésbe. Inkább ez a ritkább helyzet.
Mi két hónapja beszéltük meg, hogy elkezdjük szervezni az esküvőt. Kértem be ajánlatokat, elmentünk megnézni egy helyszínt és csak a hümmögést, meg az érdektelenséget láttam. Egy nap iszonyatosan rossz kedvvel ébredtem, egésznap puffogtam, majd kifakadtam, hogy úgy érzem ez az egész csak engem érdekel, engem tesz boldoggá, így pedig már én sem akarom. Senkire nem lehet ráerőltetni egy esküvőt és én sem fogom rá. Elgondolkozhatott, mert másnap úgy jött haza, hogy egyeztetett időpontot egy ceremóniamesterrel. Vele már úgy találkoztunk, hogy a páromnak több kérdés jutott eszébe, mint nekem. Azóta sem annyira lelkes, mint én, de már sokkal érdeklődőbb és ahogy egyre több szolgáltatóval beszélünk és érdeklődünk barátoknál tapasztalatokról, úgy azt látom, hogy ő is egyre jobban lelkesedik.
Eleinte azt sem értette miért kell már egy évvel előbb szervezkedni. Azt sem értette miért nézünk 9 hónappal korábban gyűrűket, aztán amikor pont előttünk mondta egy pár, hogy 1 hónap múlva lesz az esküvőjük, amire gyűrűket keresnek és az ékszerész közölte, hogy akkor ebből a 4 párból tudnak választani, ő is megértette, hogy nem lehet mindent utolsó pillanatra hagyni, sőt... Mostmár néha magától megkérdezi, hogy mivan ezzel, vagy mivan azzal.
Én már ettől is boldog vagyok, hiszen a kezdethez képest ez hatalmas előrelépés. :)
Próbáld kideríteni mi az oka annak, hogy húzza az időt és próbálj beszélni vele a jövőképekről.
3. Éve voltunk idén jegyesek amikor ultimátumot kapott, hogy még idén kéttanúval házasodunk vagy jövőre lagzi, vagy felejtse el. 30 éves korom előtt hazasodni akartam, ez valami gyerekkori dili, de mivel ezzel végre kizökkentettem a hejjráérünk arra még fázisból hatásos volt. Mert elsősorban ő akart házasodni. Májusban kértünk időpontot jövő májusra lagzihoz. Azóta számtalanszor kiborult, hogy nem akar lagzit. (Tiszta vőlegényszörny) Anyukája piszkálja, hogy így, úgy szokás meg ezt kell intézni, azt. Meg most fogorvosi problémája akadt, ő így nem akar fényképen szerepelni. Szóval izgalmasan telik a szervezés, mert azt amúgy egyedül csinálom. A helyszínen anyukámmal voltam, a ceremóniamesterrel még csak én beszéltem, a fotóst én kerestem, de szerződéskötésre ő is jött. A zenész keresésben addig volt benne, hogy elkérte a rokonától a srác elérhetőségét (az ő lagzijukon hallottuk) de én egyeztettem. A meghívóknál rábólintott, hogy mehet. Egyedül abba szólt bele, hogy nem hajlandó se padlizsán lilát, se bordót viselni, mint kiegészítő szín (nyakkendő pl), így most dekort gondolhatom újra, mert szeretném ha harmonizálnának ezek. De inkább érdekel engem mint őt. De hát ilyen, mindig ilyen volt, tudtam kinek mondok igent... :)
Szóval kedves kérdező, ha ilyen beállítottságú volt változni már nem fog. De amúgy be másokból indulj ki. Kollégám szintén jövő nyáron esküszik. Pasi létére 1 hét alatt megszervezte. A menyasszony csak bólogatott meg ruhát próbálni volt egyedül. Szóval ilyen is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!