Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodásom? Vagy más is így tett volna a helyében? Hogyan tovább?
Van egy srác akivel pár hete ismerkedek. Most is kihívott találkozni, de jött volna egy régi gyerekkori barátja is és az ő barátnője (őket régről ismerem egy kicsit). De mikor már elkészültem előtte kb 5 percel írt a srác akivel ismerkedek, hogy inkább csak ketten mennek ki a haverjával most találkozni, mert a haverjának a barátnője mégsem tud jönni most.
A két srácról azt lehet tudni, hogy a napokban békültek ki, mert pár hónapig haragban voltak, de egyébként már hosszú évek óta nagyon jó barátok.
Ti a helyemben megsértődtetek volna ezen a szituáción, hogy le lett mondva ilyen későn és te lettél lemondva a haver miatt? Vagy megértettétek volna, hogy most az kicsit fontosabb, hogy össze üljenek ketten és jót beszélgessenek ha már kibékültek?
Számomra is rosszul esett volna. Mert egyébként azt csinálja a srác, hogy akkor legyél kész, amikor ő akarja, és amikor ő füttyent egyet, akkor vagy neki oké.
Most miért nem lehetett volna hármasban talizni? Utána meg még egy kicsit ti kettesben lettetek volna?
Eléggé szemétség volt ez a sráctól, akár most békültek ki, akár nem.
Gyerekes éretlen viselkedésre vall.
Pár hét után cink, régi kapcsolatban belefér, találkozunk amúgy is eleget.
Ebben a szituban kértem volna, hogy mivel én már elkészültem, rászántam az estét, stb., előtte/utána mi is randizzunk már kettesben kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!