Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezéskor párod tett már olyat amit nem beszéltetek meg?
Figyelt kérdés
..pl a melledre élvezett, vagy pl izgatta a popsid,de ő nem tudta hogy hogyan viszonyulsz ahhoz amit ép,, megtett, .. Kort, nemet2018. márc. 14. 14:58
3/13 anonim válasza:
jesszus öblös farka.
ja, tett. általában nem beszéltük meg hatvan-hetven percben, hogy kinek mi meg hogy. ha nem tetszett valami, jeleztem, ő ugyanigy. vagy ez nálatok hogy megy, lefixáljátok előre, hogy meddig tolhatja a hüveéykujját a rózsátokba? spontánnak hangzik, szenvedélyesnek.
4/13 anonim válasza:
Mivel semmit nem lehet megbeszélni az asszonnyal csak olyan volt, de nem sok dolog sajna... 40F
5/13 anonim válasza:
Én sem vágom, hogy most akkor szerinted előre meg kéne beszélni a forgatókönyvet?
Ha valami újat csinál(/ok) és tetszik, jelzem(/i), ha nem tetszik, azt is jelzem(/i).
N
6/13 anonim válasza:
Előtte még részletes szerződést is írunk, a félreértéseket elkerülendő...
7/13 anonim válasza:
Na ne már, több tíz év alatt, semmit nem beszéltünk meg. Egyszerűen figyelünk egymásra. Egy pici mozdulattal lehet jelezni, valami nem jó, vagy ép jó. Mit, hogyan szeretne a másik.
Lehet lemaradtam valamiről és előre minden mozdulatról koreográfiát kell csinálni és aláírásra benyújtani a másiknak??
8/13 anonim válasza:
Nyilván, ahogy én is viszont, nem írunk forgatókönyvet az akció előtt... közben is lehet jelezni, hogy mi tetszik/nem tetszik, ill. egy-egy eseménydúsabb menet után meg is lehet beszélni. Többször volt már ilyen, hogy szex után összebújva mondtunk egymásnak, hogy amikor xy dolgot csináltad, na azt ne felejtsd el, stb...
9/13 anonim válasza:
Tette ezt úgy, hogy előtte nem tárgyaltuk meg, de ilyenkor nézte a reakcióm, és ha nem volt biztos benne, rá is kérdezett közben, hogy jólesik?, stb. Önkényesen nem használ, nyilvánvalóan azért teszünk dolgokat, hogy mindkettőnknek jó legyen.
10/13 anonim válasza:
Lehet, hogy próbálkozott, de amikor jeleztem, hogy nem szeretném ezt vagy azt, azonnal abbahagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!