Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretkezéskor párod tett már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkezéskor párod tett már olyat amit nem beszéltetek meg?

Figyelt kérdés
..pl a melledre élvezett, vagy pl izgatta a popsid,de ő nem tudta hogy hogyan viszonyulsz ahhoz amit ép,, megtett, .. Kort, nemet
2018. márc. 14. 14:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

Tett. :D A fenekemre csapott pl, vagy lefogta a kezem... Anno, az első randin mondtam neki, hogy ha tetthelyzetben van, ne kérdezze tőlem, hogy jó-e. Ha nem jó, majd szólok úgy is. Akár a randihelyről van szó, akár a programról, akár másról.

Beszélgettünk a szex előtt szexről, mondtam, hogy nem szeretem a szájbaélvezést, másról nem tudott. Az ilyen nagyobb volumenű dolgokra rákérdezett, hogy pl. szedek-e fogamzásgátlót, vagy hogy szeretem-e az anált, tehát olyan nem volt, hogy kérdés nélkül betette volna... De a többivel, amit "nem tiltottam", mint a szájbaélvezést, meglepett és ez így volt jól. Nem szeretem, mikor valaki szex közben azzal csesztet, hogy "rácsaphatok a fenekedre?" vagy "lefoghatlak" vagy "szereted, ha a hajad fogom?"... Ha nem tetszik, majd szólok, addig meg tegye a dolgát, ne akadékoskodjon. :D

22N

2018. márc. 14. 18:05
 12/13 anonim ***** válasza:
52%

Megbeszélni?!

Nem beszélünk meg semmit, ha olyat tesz egyikünk vagy másikunk, ami kellemetlen, akkor szólunk. :)

2018. márc. 14. 18:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Olyan volt amit konkrétan nem beszéltünk meg előre. De még mielőtt elkezdtük volna a kísérletezést bármivel ami nem a sztenderd orál oda-vissza, misszionárius, és ennyi, beszéltünk róla általánosságban hogy kinek mi fér bele meg mi nem, és tudta hogy pár dolgon kívül egyszer szívesen kipróbálok mindent.

Például amikor a fenekemet kezdte először izgatni, nem volt megbeszélve hogy kipróbáljuk az anált, de tudta hogy elméleti síkon nincs azok között a dolgok között ami elvből kizárt.

2018. márc. 16. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!