Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal 18 körüli lányok, volt már hogy zaklatott benneteket egy 30 körüli férfi neten? Ajánlatokat tett, rámenős erőszakos volt veletek?
Persze, nem egyszer, de tiltottam is őket.
Alapvetően szívesen beszélgetek bárkivel, itt is vissza szoktam írni, ugyanakkor sokan nem értik, hogy a nem az nem és elkezdenek erőszakoskodni, lehordani mindennek, ilyenkor pedig már nem kérdés, hogy mi lesz a következő lépés a részemről.:)
Előfordult.
De, határozottan el lettek küldve, ha nem értettek belőle, akkor meg tiltva lettek és kész.
Érdekes sztori. Akkor 36 éves volt a pasi. Vallásosnak adta ki magát, elvileg az is volt, de egyre és egyre többet akart, amit olyan diszkréten csinált hogy nem vettem észre. (Mondjuk 16 voltam, eleg naiv.)
Először csak beszélgettünk, aztán adjam meg a telefonszámom, aztán tali stb...
Ha egy egy lépést soknak ereztem es jeleztem is (pl telószam megadása), vérig volt sertődve hogy ugyanmár ő csak barat, miért ne lenne nornális ez 2 barát között, és bízhatnék benne annyira hogy ugyse fog rosszkor hívni.
A talalkozóba végül nem mentem bele, letiltottam, de több profilt is csinált amiről írogatott, a számát is letiltottam de munkahelyiről hívogatott...
Megmondtam neki hogy ez zaklatás es adok egy utolsó esély hogy leakadjon rólam. Még utoljára megpróbálta a lelki zsarolást (magyarul beadta hogy,en arulom el őt, meg gyanusitom meg ilyenek), de nem álltam bele, nem írtam vissza...
Még mostanában 1x megpróbálta kedvesen, de erről a kamu profiljárol is tiltottam. Úgy néz ki megszabadultam tőle örökre:)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!