Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai még? A párom 25, én 21 éves vagyok.5. éve vagyunk együtt, már volt eljegyzésünk. Korai lenne az esküvő, vagy fiatalok vagyunk hozzá?
Ha nagyon szeretitek egymást,és kitartotok egymás mellett...a boldogság nincs korhoz kötve!!!
Sok boldogságot!!
5 év ha együtt is éltek egy ideje szerintem nem túl korai,de ezt nem az idő hanem a ti érzéseitek döntik el,van akik fél év után házasodnak és életük végéig tart,van akik 10 év után és fél év után szétmennek,általánosítani nem lehet!ezt ti érzitek!
mi 3 éve 2 hónapja vagyunk együtt,de az eljegyzés sincs tervbe:-(pedig nagyon szeretném!valószínű itt esküvő sem lesz:-(!pedig azt is szeretném!
1,5 éve volt az eljegyzés, nem lakunk együtt, mert most alakítjuk a házunkat, ami még kb 2 hónap.
Köszönöm a válaszokat. Nagyon szeretjük egymást.
A 20 év alattiaknak szokták azt mondani, hogy még korai. :)
Egyik barátnőm 22 éves korában ment férjhez tavaly nyáron, 2 évnyi együttjárás után, a férje nála 6 évvel idősebb, és már várják az első babájukat is. Ő tudta, kihez megy hozzá.
Nyilván 5 év alatt már kellően megismerted a párod, főleg, hogy akkor te még csak 16 éves voltál, ő pedig már 20. Akkor is biztos akadtak olyanok, akik furán néztek rátok,nem? :D Mégis együtt maradtatok. :)
Szerintem sok boldogságot, (és ne felejtsétek el meghívni az esküvőre azt, aki összeismertetett benneteket :P)
A boldogság nincs korhoz kötve.Ebben az életben semmire nincsen garancia .Sikerülhet fiatalon is,és lehet rosszul választani idősebb korban is.Pozitívan kell hozzáállni az élethez,és minden fontos dolgot megbeszélni egymással ami érinti a közös életeteket.A jó házasság alapja a kölcsönös bizalom,szeretet,szerelem,tisztelet,odafigyelés egymásra,a hűség.Ha mindezek megvannak nagy gond nem lehet,legalábbis olyan amit nem lehet megoldani nem.A lényeg,hogy a kommunikáció megfelelően működjön.Mert ennek hiánya a legtöbb tönkrement kapcsolat elrontója.
A helyetekben azért laknék együtt is egy ideig még a házasságkötés előtt,mert így ismerni ki egymást igazán.
Sok boldogságot nektek.
Tavaly, 19 évesen házasodtunk össze, szóval...:d
Egyébként azt hozzá tenném, h nem elég h nagyon szeretitek egymást. A szerelem elmúlik...
Ehhez sztem marha nagy elkötelezettség és felelősségvállalás kell, nem csak a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!