Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül manapság egy esküvő + lagzi vendégsereggel, ceremóniáva, ruhával . Sb. mindennel együtt és vissza szokott-e ennyi pénz jönni a vendégsereg ajándékaiból?
ez sokmindentől függ
pl: hányan lesznek a lagziba?
milyen ruhát szeretnél?
mennyire drága helyen lesz a lagzi?
stb...
Mi is tervezzük, és mi úgy számoltuk,hogy -nagyker áron a piát be tudjuk szerezni, de így is kb 200 ezer 60 főre.-a zenész haver,és felajánlotta,hogy ingyen zenél.
Ha menyasszony tánc van,abból bejön az esküvő ára. A párom unokabátyának az esküvőjén több százezret táncolt össze a menyasszony.
+ a zenekar,a vőfély,az italok és az ennivalók,a pap,az anykönyvezető,a dekoráció,
előző voltam
Nekem nem lesz esküvőm és tudom, hogy sok mindentől függ.
Csak kíváncsi vagyok, hogy vissza szokott-e jönni az ára.
50 fő, Pesten, idén, rongyrázás nélkül 1,2 millió (szállás is volt benne vidéki rokonoknak, a szüleim ragaszkodtak hozzá, hogy mi fizessük).
A fele jött vissza ajándékból és táncból összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!