Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogtalan a felháborodásom vagy tényleg abnormális?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel immáron egy éve együtt élünk. Ezért magától értetődőnek tartom, hogy mindent nyitottan kezeljünk, ezért természetesen oda szoktam adni a notebookom használatra. Egyszer mikor hazaértem, akkor az általános elintéznivalók után leültem, hogy gépezzek és látom, hogy szundin van. Kinyitom, bekapcsol a képernyő és a barátnőm üzenetei vannak nyitva. Bevallom elég hihetetlen, de esküszöm, hogy nem én törtem fel és kutakodtam bele a privát fiókjába, ő hagyta így. Második helyen rögtön a kettővel elöttem lévő exe volt található. Mindeddig a pontig azt hittem nincsenek jóban, mert tudtommal utálattal váltak el. Majd beleolvastam a szóváltásba és kiderült, hogy ez a beszélgetés nem tegnap kezdődött. Egy találkozót szerveztek a hátam mögött, annak tudatában, hogy én ellenezném. Onnan tudom, mert bele is volt írva, hogy nem örülnék neki ha ezt tudnám. A végére érve bennem már nagyon felment a pumpa, ekkorra már este is volt és ő meg valahol szórakozott. Mikor írtam neki, enyhén céloztam rá, hogy nincs minden rendben és szaladt is haza. Hosszas vita után arra jutottunk, hogy én vagyok a szemét, hogy beleolvastam. Hozzáteszem, ha az ő nevét nem látom ott, akkor nem érdekel semmilyen üzenet, másba bele sem olvastam. Ő elmondása szerint csak annyit akart, hogy találkoznak, elmondják egymásnak mi van velük, majd késöbb egyszer elmondja nekem, hogy összefutottak. Tehát ha a véletlen folytán nem jövök rá, hogy találkozgatnának, ki tudja mikor mondta volna el.. Normális ez?! (Amúgy nem ez az első bizalmi fricska a részéről)2012. jan. 26. 17:29
1/17 anonim válasza:
Mármint normális-e az, hogy elolvasgatod a barátod levelezését? Mert egy dolog "véletlenül" belefutni, más dolog végigolvasni. Igen, van itt bizalmi probléma, kérdés, hogy kinek az oldaláról.
2/17 anonim válasza:
Ezek után nem lesz egyszerű megbízni benne.Dobnám ki a pi**ába.
3/17 A kérdező kommentje:
Nem kutakodtam magamtól soha, nem is érdekel a beszélgetése. Nem az érdekelt, hogy az én viselkedésem normális-e, hanem az övé.
2012. jan. 26. 17:36
4/17 anonim válasza:
Dobg ki a idióta csajt. Ha ennyi esze van és ennyire nincs gerince, akkor keressem mást, akit hülyének nézhet.
5/17 anonim válasza:
Akkor azt mondom, hogy normális. Ha te nem bízol meg benne a te bajod. Én bízom a barátnőmben, nem is kérdezgetem állandóan, hogy hol jár és kivel találkozik, az ő dolga, van ennyi magánélete és kész. Más kérdés, hogy elmesél mindent, de ha nem tenné se kérdezgetném. A párkapcsolat nem azt jelenti, hogy teljes mértékben feladod az identitásod. Másrészt gyanítom, hogy ha megbeszéli veled, hogy szeretne az exével beszélni, akkor csípőből utasítod el. Nyilván ismert ennyire.
6/17 anonim válasza:
ismerős szitu....:S sajnos...
Én ki akartam dobni, sírva borult a nyakamba, hogy de engem szeret meg stb stb...
belenéztema szemébe, és egyfolytába sírt és könynezett, hogy de értsem emg hogy engem szeret....
végülis nem dobtam ki...lehet hiba volt....:/ nemtudom...
kétes lábakon áll a mi kapcsolatunk is...!
7/17 anonim válasza:
Biztos,hogy valami probléma van a kapcsolatotokban,de nem kell rögtön az ördögöt a falra festeni. Egyikőtök sem követett el semmi megbocsáthatatlant,de mindenképpen le kell ülni egy őszinte beszélgetésre,amiben mindketten elmondjátok,hogyan "értékelitek" az elmúlt egy évet és min szeretnétek változtatni,hogy jobb legyen a kommunikáció és a bizalom. Meg kell kérdezned tőle,miért érezte szükségét annak,hogy exének beszámoljon a vele szakításuk óta történtekről.Semmi gáz egyelőre,egy év még nem elég ahhoz,hogy összerázódjatok.Sok beszélgetés és a bizalom erősítése a recept.
8/17 tetro válasza:
Annak ellenére hogy te ellenzed? Mert ki az isten vagy te? Vagy az apja? Egy párkapcsolatban a felek egyenrangúak. Vagy lehet tévedek, de azt hittem a barátnődről van szó, és nem a cselédedről. Elárulok egy titkot, a barátnőd nem a tulajdonod, azzal találkozik akivel akar. Nem mondta el? Igen, ez abnormális. Abnormális a reakciód, ő már ismer ennyire, és tudja hogy nem lehet veled őszinte, mert te ellenzel dolgokat. Megírod neki, hogy nincs minden rendben, és rohan haza... Jó kis kapcsolat lehet ez.
9/17 A kérdező kommentje:
Azért ez nem egészen így történt :) Nem a tulajdonom, de nem teszek ilyet. Főleg nem a háta mögött. És persze hogy nem a tulajdonom. Nézzen már mindenki magába mennyire örülne egy ilyen szituációnak!
2012. jan. 26. 17:58
10/17 A kérdező kommentje:
Meg egy kapcsolatban igenis vannak dolgok, amiket a másik fél ellenezhet. Ha a barátnőd felhozná, hogy egy másik faszival szeretne kefélni a mi kapcsolatunk alatt azt elleneznéd. Nem féltékenykedek, nem érdekel hova és kivel megy, mit csinál, persze egy kapcsolat erkölcsein belül, csak legyen őszinte.
2012. jan. 26. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!