Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogtalan a felháborodásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogtalan a felháborodásom vagy tényleg abnormális?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel immáron egy éve együtt élünk. Ezért magától értetődőnek tartom, hogy mindent nyitottan kezeljünk, ezért természetesen oda szoktam adni a notebookom használatra. Egyszer mikor hazaértem, akkor az általános elintéznivalók után leültem, hogy gépezzek és látom, hogy szundin van. Kinyitom, bekapcsol a képernyő és a barátnőm üzenetei vannak nyitva. Bevallom elég hihetetlen, de esküszöm, hogy nem én törtem fel és kutakodtam bele a privát fiókjába, ő hagyta így. Második helyen rögtön a kettővel elöttem lévő exe volt található. Mindeddig a pontig azt hittem nincsenek jóban, mert tudtommal utálattal váltak el. Majd beleolvastam a szóváltásba és kiderült, hogy ez a beszélgetés nem tegnap kezdődött. Egy találkozót szerveztek a hátam mögött, annak tudatában, hogy én ellenezném. Onnan tudom, mert bele is volt írva, hogy nem örülnék neki ha ezt tudnám. A végére érve bennem már nagyon felment a pumpa, ekkorra már este is volt és ő meg valahol szórakozott. Mikor írtam neki, enyhén céloztam rá, hogy nincs minden rendben és szaladt is haza. Hosszas vita után arra jutottunk, hogy én vagyok a szemét, hogy beleolvastam. Hozzáteszem, ha az ő nevét nem látom ott, akkor nem érdekel semmilyen üzenet, másba bele sem olvastam. Ő elmondása szerint csak annyit akart, hogy találkoznak, elmondják egymásnak mi van velük, majd késöbb egyszer elmondja nekem, hogy összefutottak. Tehát ha a véletlen folytán nem jövök rá, hogy találkozgatnának, ki tudja mikor mondta volna el.. Normális ez?! (Amúgy nem ez az első bizalmi fricska a részéről)
2012. jan. 26. 17:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mármint normális-e az, hogy elolvasgatod a barátod levelezését? Mert egy dolog "véletlenül" belefutni, más dolog végigolvasni. Igen, van itt bizalmi probléma, kérdés, hogy kinek az oldaláról.
2012. jan. 26. 17:31
 2/17 anonim ***** válasza:
Ezek után nem lesz egyszerű megbízni benne.Dobnám ki a pi**ába.
2012. jan. 26. 17:32
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem kutakodtam magamtól soha, nem is érdekel a beszélgetése. Nem az érdekelt, hogy az én viselkedésem normális-e, hanem az övé.
2012. jan. 26. 17:36
 4/17 anonim ***** válasza:
Dobg ki a idióta csajt. Ha ennyi esze van és ennyire nincs gerince, akkor keressem mást, akit hülyének nézhet.
2012. jan. 26. 17:38
 5/17 anonim ***** válasza:
Akkor azt mondom, hogy normális. Ha te nem bízol meg benne a te bajod. Én bízom a barátnőmben, nem is kérdezgetem állandóan, hogy hol jár és kivel találkozik, az ő dolga, van ennyi magánélete és kész. Más kérdés, hogy elmesél mindent, de ha nem tenné se kérdezgetném. A párkapcsolat nem azt jelenti, hogy teljes mértékben feladod az identitásod. Másrészt gyanítom, hogy ha megbeszéli veled, hogy szeretne az exével beszélni, akkor csípőből utasítod el. Nyilván ismert ennyire.
2012. jan. 26. 17:39
 6/17 anonim ***** válasza:

ismerős szitu....:S sajnos...

Én ki akartam dobni, sírva borult a nyakamba, hogy de engem szeret meg stb stb...

belenéztema szemébe, és egyfolytába sírt és könynezett, hogy de értsem emg hogy engem szeret....

végülis nem dobtam ki...lehet hiba volt....:/ nemtudom...

kétes lábakon áll a mi kapcsolatunk is...!

2012. jan. 26. 17:40
 7/17 anonim válasza:
Biztos,hogy valami probléma van a kapcsolatotokban,de nem kell rögtön az ördögöt a falra festeni. Egyikőtök sem követett el semmi megbocsáthatatlant,de mindenképpen le kell ülni egy őszinte beszélgetésre,amiben mindketten elmondjátok,hogyan "értékelitek" az elmúlt egy évet és min szeretnétek változtatni,hogy jobb legyen a kommunikáció és a bizalom. Meg kell kérdezned tőle,miért érezte szükségét annak,hogy exének beszámoljon a vele szakításuk óta történtekről.Semmi gáz egyelőre,egy év még nem elég ahhoz,hogy összerázódjatok.Sok beszélgetés és a bizalom erősítése a recept.
2012. jan. 26. 17:41
 8/17 tetro ***** válasza:
Annak ellenére hogy te ellenzed? Mert ki az isten vagy te? Vagy az apja? Egy párkapcsolatban a felek egyenrangúak. Vagy lehet tévedek, de azt hittem a barátnődről van szó, és nem a cselédedről. Elárulok egy titkot, a barátnőd nem a tulajdonod, azzal találkozik akivel akar. Nem mondta el? Igen, ez abnormális. Abnormális a reakciód, ő már ismer ennyire, és tudja hogy nem lehet veled őszinte, mert te ellenzel dolgokat. Megírod neki, hogy nincs minden rendben, és rohan haza... Jó kis kapcsolat lehet ez.
2012. jan. 26. 17:47
 9/17 A kérdező kommentje:
Azért ez nem egészen így történt :) Nem a tulajdonom, de nem teszek ilyet. Főleg nem a háta mögött. És persze hogy nem a tulajdonom. Nézzen már mindenki magába mennyire örülne egy ilyen szituációnak!
2012. jan. 26. 17:58
 10/17 A kérdező kommentje:
Meg egy kapcsolatban igenis vannak dolgok, amiket a másik fél ellenezhet. Ha a barátnőd felhozná, hogy egy másik faszival szeretne kefélni a mi kapcsolatunk alatt azt elleneznéd. Nem féltékenykedek, nem érdekel hova és kivel megy, mit csinál, persze egy kapcsolat erkölcsein belül, csak legyen őszinte.
2012. jan. 26. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!