Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez szerintetek normális? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anunimus kérdése:

Ez szerintetek normális? Nem jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
tavaly nyáron összejöttem egy sráccal nagyon nehezen kezdődtek el a dolgok!A srác barátja aki lány probált mindenbe belepofázni és szétválasztani bennünket!Közöltem a sráccal ,hogy ennnek így nem lesz jó vége és hogy állítsa le! Úgy is tett közölte vele ,hogy állítson magán !vissza is fogta magát!azt ki írta a srác facebookjára ,hogy "ha a barátnőd megemgedi " szöveggel hát pöppet kiakadtam ,hogy ezt írta ki és ,hogy a barátai mit gondolnak majd rollam!aztán meg nem feltörte a barátom facebookját és letiltott .és én meg ne akadjak ki! aztán felhívtam és azt mondta ,hogy tulságosan berugtak és ez jó poénak tünt erre mindig azt mondta megértem ,hogy haragszol mint valami papagáj 50x ismételgette aztán kinyomott !én nem vagyok olyan mint aki ezt ráhagyja !szerintetek mit csináljak?hogy vissza kapja!jó tanácsokat kérek és nem oltogatásokat köszi!
2012. jan. 2. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is tanulj meg helyesen írni. Utána pedig közöld vele még egyszer, érthető emberi formában, hogy állítson magán (ugyanerre kérd meg a pasidat is, hogy szóljon neki.) Ha nincs foganatja, akkor lehet tovább gondolkodni, hogy mi a szitu.
2012. jan. 2. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Első nekifutásra megtanulsz helyesen ÍRNI,a többi meg jön magától.Normális ember nem teregeti ki a magán életét a neten.

36F

2012. jan. 2. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
a helyesírást sz@rd le semmit nem érsz vele az életben.A pasit meg hagyd ott mert egy nyomorék.
2012. jan. 2. 13:11
 4/4 anonim válasza:
A helyesírás fontos, ha nem illetek össze minek erőlteted. Aki meg szívat, üsd meg de durván hogy tanuljon belőle. Az erőszak nem megoldás szokták mondani, de azért sok mindent el lehet vele simítani. Ez alatt nem az alattomos hülyeségeket, szemétkedéseket értem, azt hagyd meg a gyáváknak, és a gyengéknek.
2012. jan. 3. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!