Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, normális ha ilyet mondd? Féltékenyek lennétek? Mit tegyek hogy csak én kelljek neki?
barátommal 9hónapja járunk, sokat beszélünk arról hogy legyünk 1mással őszinték. Barátom ezért elmondta hogy a haverja barátnője 2évvel ezelőtt bejött neki, ma már nem járna vele, csak azt mondja rá hogy jól néz ki. Én ezen meglepődtem, kicsit rosszul esett, eléggé féltékeny tipus vagyok, elkapott 1 hisztiroham, félek hogy megcsal vele. Mondta hogy azért mondta el hogy tudjam, nincsen mit rejtegetnie előttem, és nem hagyna el senkiért mert engem szeret. DE én gyből arra gondoltam hogy 1.biztos megcsalna vele 2.tuti nemis engem szeret 3.biztos a csajra vágyik és csak sajnálatból van velem.
De bújik, kimutatja hogy szeret, de rettenet féltékeny vagyok ha telefonál, ha kap üzit fb-n ha valaki smst ir neki, pedig semmit sem rejteget. A teloját elől hagyja előttem nézi afb levelét, stb.
Nagyon önbizalomhiányos vagyok, egyből arra gondolok mivan ha megcsal, szeretem nem akarom elvesziteni. Ujitok a szexben, és igyekszem leküzdeni a beteges féltékenységemet :( Nem akarom elvesziteni...
Szeretnék neki mégjobban tetszeni igy 9hónap után, szeretnék szexis lenni, szeretném mégjobban megbolonditani...
CSAJOK LÉGYSZI ADJATOK TIPPEKET, MIVEL KÁBÍTSAM EL MÉGJOBBAN? :) És mivel növeljem az önbizalmam?
köszi!
Oké nehéz leküzdeni de akkor újévi fogadalomként beiktatom magamba hogy nem leszek parás és hisztis meg féltékeny
Jézusom. Exem is ilyen h.ülye volt...
Már bocs.
De most őszintén mi bajod van? Azt mondta őszinte lesz veled. Elmondta a tutit, hogy tetszik neki egy csaj. ÉS?!
Szerinted ha nem mondja ki, attól még nincs úgy? Nyilván tetszik neki még ezer másik csaj, annyira mindegy, hisz veled jár meg téged szeret. Valszeg te tetszel neki a leginkább.
Bár ilyen hisztis féltékenységi izé után én lehet dobnálak, engem az ilyesmi baromira irritál...
Mivel kábítsd el mégjobban? Hát mondjuk ne legyél ilyen. Én barátom azt mondta, bennem az bírja, hogy a többi csajhoz képest, meglepően megértő vagyok. Értsd: marhára hidegen hagy, hogy elmegy és éli az életét, tőlem függetlenül is, nem olvasgatom a leveleit-smst-stb mert szerintem irtó nagy b.unkóság, és ha azt mondja, hogy na ez egy jó nő, akkor megnézem a csajt, és ha szerintem is jó, akkor rábólintok, hogy jah, valóban.
Most keseregjek azon, hogy jahaaaahahajaj, ha elmegy vhova biztos lesz ott húsz másik nő, és haaajajajajj meg fog csalni, nee neee, szörnyű.
Ha valaki meg akar csalni, mert egy gerinctelen tetű tapló, akkor mindegy, hogy mit csinálsz? De az átlag normális pasik, nem fognak megcsalni, szóval szerencsétlent ne vádold már ilyen baromságokkal, mikor még csak okot sem ad, hogy féltékeny legyél...
20L
félek hogy nem vagyok elég jó a pasimnak és a lány elcsavarja a fejét vagy ilyenek:( nem akarom elvesziteni szeret Őt
Csak sokszor nem birok magammal és kikell adnom neki és általában tulreagálom :( Tudom csúnya dolog, de engem mindig megcsaltak ezért kételkedem már mindenkiben... és félek hogy a csaj elveszi Őt tőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!