Normális ez? :D
nahm szóval tegnap este kerestem a fiókban sebtapaszt..és ahelyett egy banános óvszer papírkát találtam.. szal innestől tudtam h anyám már tudja.. de nemszért.. milyenmár h odateszi...-.- nem h kidobja h " jaj kidobommár ha ezek a bolondok otthagyták" de nem.. miután barátnőmmel kimentünk a buszhoz.. addig ő gondolom bejött és rendetrakott beágyazott meg ezek..éshát gondolom ott találta meg azt az egy darabot .. nemhagy kidobná..nem..elteszi h majd zsarolásképp használjamajd ellenem..-.- normális az ilyen? nameg a másik.. múltkor hát barátnőmmel egymáson dolgoztunk éshát mikor végeztünk ő felöltőzött én nemteljesen egy nacihiányzott..demondom nemveszem fel..aztán beront anyám..és meglátja az ágyvégébe a nacimat.. kérdi minekvanaot..mondom "melegemvolt" idáig okéé..de párnappalezelőtt bejön..megtapogatja a lábamat pléden keresztül h vane rajtam farmer..-.- másikalkalomkormeg bejön és lerántja a takarót meg plédet rólunk..-.- normális az ilyen? -.- kiakaszt teljesen:D
jameg mikor megtaláltam a papírt akkoris jött oda h "én ugye huszon nemtom évesen mentem férjhez szüzen..ésmondom kitérdekel:D
nektek mi a véleményetek? mitcsináljak?
mertmár ez nagyongáz..-.- és idgesítő:@
F/19
leis szarom nyugi:D
már gondolkoztam h reteszt csinálok az ajtómra mert nemigenlehet kulcsal zárni azt a szar:D
Hát, hogyha nagyon őszinte akarok lenni, anyukád is és te is "flugosak" vagytok!
Te azért, mert 1. nem tudsz írni és normálisan fogalmazni 19 évesen.
2. így beszélni anyádról, aki eltart, hát szerintem gáz!
Anyukád csak annyiban, hogy ilyet nem illik csinálni, hogy miközben ott van a barátnőd beront és lerántja rólatok a takarót! :D
Beszéld meg vele, hogy kopogás nélkül, ha ott van a csajod ne nyisson be!
Összességében elég bizarr a családotok.
A fogalmazásodból süt, hogy te sem vagy egy észlény, amit anyukád művel az sem normális, szóval összeilletek...
Azon problémázni, hogy a fia vásárolt gumit....? Meg szexel? 19 évesen. Hűha. Öcsém 18 éves, és konkrétan lefolyik a kotonos doboz halom a polcáról, mégse izgat senkit, hogy akkora gyűjteménye van, mint egy kisebb áruháznak... -.-
Mondd meg anyukádnak, hogy te szexelsz, mert így tartja kedved. És ne nyisson rád, mert a végén még olyat lát, amit nem akart.
Te pedig tanulj meg normálisan beszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!