nahm szóval tegnap este kerestem a fiókban sebtapaszt..és ahelyett egy banános óvszer papírkát találtam.. szal innestől tudtam h anyám már tudja.. de nemszért.. milyenmár h odateszi...-.- nem h kidobja h " jaj kidobommár ha ezek a bolondok otthagyták" de nem.. miután barátnőmmel kimentünk a buszhoz.. addig ő gondolom bejött és rendetrakott beágyazott meg ezek..éshát gondolom ott találta meg azt az egy darabot .. nemhagy kidobná..nem..elteszi h majd zsarolásképp használjamajd ellenem..-.- normális az ilyen? nameg a másik.. múltkor hát barátnőmmel egymáson dolgoztunk éshát mikor végeztünk ő felöltőzött én nemteljesen egy nacihiányzott..demondom nemveszem fel..aztán beront anyám..és meglátja az ágyvégébe a nacimat.. kérdi minekvanaot..mondom "melegemvolt" idáig okéé..de párnappalezelőtt bejön..megtapogatja a lábamat pléden keresztül h vane rajtam farmer..-.- másikalkalomkormeg bejön és lerántja a takarót meg plédet rólunk..-.- normális az ilyen? -.- kiakaszt teljesen:D
jameg mikor megtaláltam a papírt akkoris jött oda h "én ugye huszon nemtom évesen mentem férjhez szüzen..ésmondom kitérdekel:D
Nem igaz h mindenki az írást szolja meg xD :D nem ezvolt a kérdés szerintem :DD
2011. dec. 30. 18:58
12/18 anonim válasza:
Igen, ez normális.
2011. dec. 30. 18:59
13/18 anonim válasza:
Kulccsal zárd be a szobádat!
2011. dec. 30. 18:59
14/18 anonim válasza:
Szerintem 19 évesen elég ügyes vagy,hogy vegyél egy zárat és felszereld. (És naná,hogy én se tudok úgy elkattintani,hogy ne említsem meg a helyesírást. Mert addig még oké,hogyha úgy írsz helytelenül,hogy lehet érteni, de ezt már nem egészen lehetett egy olvasás után felfogni:D) És szerintem ülj le beszélni anyukáddal, hogy már elmúltál 18,van jogod a magánélethez - és feltételezem előbb-utóbb kirepülsz,abból a szobából- és, hogy ameddig ott laksz, addig adjon egy kis felügyelet nélküli szabadságot... Úgy hogy te gondoskodsz a saját szobád rendjéről.
2011. dec. 30. 19:33
15/18 anonim válasza:
Hát a fogalmazásodból ítélve elég furi vagy, szerintem fél, hogy szaporodni fogsz.
2011. dec. 30. 19:46
16/18 anonim válasza:
ma 19:46!
:D:D
2011. dec. 30. 20:45
17/18 anonim válasza:
Úristen, nem csoda, hogy így viselkedik anyud, borzalmas lehetsz az írásod alapján.
2011. dec. 30. 23:27
18/18 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy tanulj meg rendet rakni :D tartsd rendben a szobádat és nemfog bemenni ez miatt, így jártál kész :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!