Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális a bátyámtól?

Ez normális a bátyámtól?

Figyelt kérdés

Holnap bulizhatok vele és a barátaival, de nem ihatok egy korty alkoholt sem.

Koccintanom is üditővel kell majd.

Azt mondja, hogy "kicsi" vagyok az alkoholhoz, pedig már 16 éves vagyok.

Normális???

2011. dec. 30. 19:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%

A bátyád felel érted, és mivel felelősséggel tartozik érted, jogosan tiltja meg.

Amúgy meg 16 éves vagy, hú de nagy szám. Már nézheted a 16-os karikás filmeket, de ezenkívül semmi kiváltságod nincs ezzel. És még elárulom, 17 évesen is ugyanez lesz a helyzet.

2011. dec. 30. 19:05
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Mondd ezt bármelyik boltban, ahol alkoholt akarsz venni.
2011. dec. 30. 19:08
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
normális, tényleg ő felel érted... bár egy pohár pezsgőt megengedhetne, biztos meg is fog.
2011. dec. 30. 19:17
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Tíz év múlva hálát adsz majd, hogy a bátyád így vigyázott rád. Pár évig még nagyon helyes, ha nem ad alkoholt a kezedbe sem ő, sem más.
2011. dec. 30. 19:20
 5/19 anonim ***** válasza:
65%
mMég gyerek vagy ezét nem ihac bármi gond lesz a bátyád lesz a hibás.
2011. dec. 30. 19:20
 6/19 anonim ***** válasza:
68%
szerintem meg csak részben van igaza. éjfélkor már azért nyugodtan koccinthatna egy fél pohár pezsgővel, semmi baja nem lenne. azon kívül ne igyon, de az azért bőven beleférne...szerintem.
2011. dec. 30. 19:23
 7/19 A kérdező kommentje:
Folyamatosan apáskodik felettem.
2011. dec. 30. 19:25
 8/19 anonim ***** válasza:
32%
16 éves vagyok.. és a korosztályom 60%-a piál.. Kivéve akik nem járnak sehova. Am a piál szó helyett inkább a vedel szót használnám. Am én Pécsi vagyok és itt a városban egy csomó kisboltba bemész és simán kiadnak bármit. Rövidet is. De szórakozóhelyeken is. Amúgy szerintem a bátyád barátai úgyis megkínálnak majd :D Ne aggódjál xD
2011. dec. 30. 19:29
 9/19 anonim ***** válasza:
23%
Hát akkor én inkább másokkal mennék bulizni. De lehet, hogy más véleménye lesz egy kis pálinka után :)
2011. dec. 30. 19:34
 10/19 anonim ***** válasza:
28%
Ja és NEM normális. Engem már a szüleim is megkívánlak persze csak mértékkel. A korosztályosbeliknél kérdezősködj, ne öregektől. Vagy olyanoktól akinek nincs teenager gyereke.
2011. dec. 30. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!