Ez normális a bátyámtól?
Figyelt kérdés
Holnap bulizhatok vele és a barátaival, de nem ihatok egy korty alkoholt sem.
Koccintanom is üditővel kell majd.
Azt mondja, hogy "kicsi" vagyok az alkoholhoz, pedig már 16 éves vagyok.
Normális???
2011. dec. 30. 19:01
1/19 anonim válasza:
A bátyád felel érted, és mivel felelősséggel tartozik érted, jogosan tiltja meg.
Amúgy meg 16 éves vagy, hú de nagy szám. Már nézheted a 16-os karikás filmeket, de ezenkívül semmi kiváltságod nincs ezzel. És még elárulom, 17 évesen is ugyanez lesz a helyzet.
2/19 anonim válasza:
Mondd ezt bármelyik boltban, ahol alkoholt akarsz venni.
3/19 anonim válasza:
normális, tényleg ő felel érted... bár egy pohár pezsgőt megengedhetne, biztos meg is fog.
4/19 anonim válasza:
Tíz év múlva hálát adsz majd, hogy a bátyád így vigyázott rád. Pár évig még nagyon helyes, ha nem ad alkoholt a kezedbe sem ő, sem más.
5/19 anonim válasza:
mMég gyerek vagy ezét nem ihac bármi gond lesz a bátyád lesz a hibás.
6/19 anonim válasza:
szerintem meg csak részben van igaza. éjfélkor már azért nyugodtan koccinthatna egy fél pohár pezsgővel, semmi baja nem lenne. azon kívül ne igyon, de az azért bőven beleférne...szerintem.
7/19 A kérdező kommentje:
Folyamatosan apáskodik felettem.
2011. dec. 30. 19:25
8/19 anonim válasza:
16 éves vagyok.. és a korosztályom 60%-a piál.. Kivéve akik nem járnak sehova. Am a piál szó helyett inkább a vedel szót használnám. Am én Pécsi vagyok és itt a városban egy csomó kisboltba bemész és simán kiadnak bármit. Rövidet is. De szórakozóhelyeken is. Amúgy szerintem a bátyád barátai úgyis megkínálnak majd :D Ne aggódjál xD
9/19 anonim válasza:
Hát akkor én inkább másokkal mennék bulizni. De lehet, hogy más véleménye lesz egy kis pálinka után :)
10/19 anonim válasza:
Ja és NEM normális. Engem már a szüleim is megkívánlak persze csak mértékkel. A korosztályosbeliknél kérdezősködj, ne öregektől. Vagy olyanoktól akinek nincs teenager gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!