Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az a nő, aki pisztoly...

Normális az a nő, aki pisztolyt/puskát vesz 3 éves unokaöccsének?

Figyelt kérdés

Természetesen játékpuskáról van szó. De én semmi realitását nem látom ennek az ajándéknak, hogy puskát kapott ajándékba ez a gyerek. Ellene vagyok minden olyan játéknak, melyek agresszióhoz vezetnek.

Mit szólnátok ilyen esetben?

2011. dec. 28. 19:58
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%
A gyerekek mindig is szerettek puskával játszani,és nem lettek ettől agresszívak.
2011. dec. 28. 20:00
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Én vizipisztolyt vettem.
2011. dec. 28. 20:00
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj ebből ekkora problémát. Fiúgyereknek játékfegyvet, legót, vagy autót vesznek az emberek, lánygyereknek meg babát meg ilyeneket. Amúgy ennyi erővel semmit ne vegyél a gyereknek, mert mindent lehet úgy használni, hogy agresszióhoz vezessen. A legóból is lehet siralomházat építeni, és a babákkal is lehet kivégzőset játszani. Nem egy nyamvadt műanyag pisztolytól lesz terrorista az a gyerek.
2011. dec. 28. 20:03
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

én sem vagyok híve ilyen jellegü ajándékoknak egy pici gyereknek, de azért nem kell úgy csinálni, mintha ezért most hiányozna egy kereke annak nönek.

Ez legyen a "legrosszabb" tette egész életében..

2011. dec. 28. 20:04
 5/30 anonim ***** válasza:
98%

igen normális

És te normálisnak tartod magad? Szerinted a puska agresszióhoz vezet akkor az a lány aki játék konyhát kap ajándékba akkor felnőtt korában szakács lesz?!

6/30 anonim ***** válasza:
100%

Már azt hittem igazi pisztolyról van szó és ezért vagy ennyire felháborodva.

Én ebben nem látok semmi rosszat, a gyerek akkor is fog ilyesmit játszani, ha nincs hozzá játékpuskája :P

Ettől még senki sem lesz agresszív...

És hogy mit szólnék? Megköszönném, hogy vett valamit a gyereknek!

7/30 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom én robotot vettem, ő lesz a Terminátorok megalkotója.
2011. dec. 28. 20:07
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem most, megkapta volna később mástól az első stukkerét. A fiú gyerekek világ életükben játszottak pisztollyal, fa kardoztak, háborúztak. Nagyon jó játékok ezek arra, hogy kiéljék a fiúk mozgásigényüket és megtanulják játék közben levezetni az agressziójukat, megtanulják, hogy meddig mehetnek el. Az agressziót az okozza, ha a gyerek nem tanulja meg helyesen levezetni a dühét.
2011. dec. 28. 20:07
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség, hogy agresszióhoz vezet, az elméleted szerint én már rég sorozatgyilkos őrült lennék, mert gyerekként volt játékpisztolyom, rengeteg horrorfilmet néztem, rengeteg gyilkolós játékkal játszottam. Teljesen normális felnőtt lett belőlem.
2011. dec. 28. 20:08
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kap játékpuskát, akkor eljátssza mással, bármivel ugyanazt, mintha lőne... Ennyi.

Mondjuk azért ilyen dolog előtt én megkérdezném anyukát, mit szól hozzá. Vehetek-e a gyereknek, vagy majd vesznek ők, ha jónak látják.

2011. dec. 28. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!