Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az a nő, aki pisztoly...

Normális az a nő, aki pisztolyt/puskát vesz 3 éves unokaöccsének?

Figyelt kérdés

Természetesen játékpuskáról van szó. De én semmi realitását nem látom ennek az ajándéknak, hogy puskát kapott ajándékba ez a gyerek. Ellene vagyok minden olyan játéknak, melyek agresszióhoz vezetnek.

Mit szólnátok ilyen esetben?

2011. dec. 28. 19:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Normális. Ismerve egy-két elmebajos militarista-mániás elvakult idiótát, akinek még huszonévesen is a ratatat-án jár az esze... inkább adjanak a gyerek kezébe ilyesmit, minthogy megvonják tőle - és később meg rácuppanjon, már ideológiával meg mittoménmivel.

Én úgy vagyok vele, hogy rendben, normális, de illik beszélni a szülővel, hogy jó lesz-e vagy inkább valami mást.

2011. dec. 28. 20:28
 22/30 anonim ***** válasza:
Pedig ha azt nézzük, akkor 3 évesen "itt az ideje". Mikor játsszon vele? 13 évesen? Ne aggódj ilyenen!
2011. dec. 28. 20:30
 23/30 anonim ***** válasza:
én lány létemre 3 évesen szintén kaptam ajándékba játék puskát...nah? úgyhogy normális az a nő, aki játékpisztolyt/puskát vesz az unokaöccsének...
2011. dec. 28. 20:33
 24/30 anonim ***** válasza:

20.21-es!

Meg szabad kérdezni, hogy mivel foglalkozol pontosan?

2011. dec. 28. 20:47
 25/30 anonim ***** válasza:
Igazságügyi szakértő vagyok, egyik szakterületem a fegyverek.
2011. dec. 28. 20:51
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Már azt hittem, igazi puskáról van szó... De játék? Jaj, utálom ezeket a modern nevelési elveket! A bátyámnak is voltak játékpisztolyai, karjai. Sőt, mikor elvesztette, virágkaróból csináltam neki újat. 6 éves fejjel fürészeltem, kalapácsoltam a garázsban, és lecsiszoltam. Játszottunk vele, és nem lettünk se agresszívak, se nem okoztunk sebet a másikon...

Sőt, Tom&Jerryt néztem, mégsem gondoltam rá, hogy fejbe csapjam a bátyám egy tepsivel, mert sejtettem, hogy nem állna vissza alaphelyzetbe a feje a következő jelenetnél. :D

2011. dec. 28. 20:52
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Én sem veszek a fiamnak puskát, pisztolyt, de ha valamelyik rokona ilyet vesz neki ajándékba, nem harapom le a fejét, és nem akadok ki rajta. Szerintem teljesen normális az az ember, aki ilyet vesz egy ekkora gyereknek, semmi betegeset nem látok benne.
2011. dec. 28. 21:08
 28/30 anonim ***** válasza:

Rövid történet: Kiskoromban csomó kislányos játékot kaptam: babák, Barbie-k, babaház, hozzá ruhák stb., ellenben mára én lettem a családban a legnagyobb fegyverb*zi, pedig sosem vezettek rá. Katona akartam lenni, de ez több okból meghiúsult, így maradt a biztonságpolitika - szóval így sem távolodtam el annyira a témától. (Hozzátenném, agresszív nem vagyok, csak haditechnika- és katonaság mániás. :))

A tanulság: Nem ezen múlik, ki mennyire lesz agresszív és mennyire vonzódik később a fegyverekhez. Sőt, a fegyverekhez való vonzódás sem feltétlen takar agressziót.

22/L :)

2011. dec. 28. 22:11
 29/30 anonim ***** válasza:

Tudod én sem akartam eleinte, de látta a többiektől, és neki is megtetszett. Aztán úgy voltam vele, inkább élje ki most effajta érdeklődését, aztán majd kinövi, mint hogy mindig cak mást lát, neki sose lesz, és nagyobb korára már annyira kiéhezik rá, hogy akkor próbálja ki, ráadásul komolyabban esetleg.

Szinte minden kisfiú sőt még lányok is játszanak lövőset, nem vezet agresszióhoz.

2011. dec. 29. 03:35
 30/30 anonim ***** válasza:

A 4 éves unokatesómmal rendszeresen "lövöldöztük" egymást puska alakú faágakkal. Ő találta ki :)

És még mindig ő a legaranyosabb, legudvariasabb kissrác akit ismerek, elfogultság nélkül :)

2019. jún. 16. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!