Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az a nő, aki pisztoly...

Normális az a nő, aki pisztolyt/puskát vesz 3 éves unokaöccsének?

Figyelt kérdés

Természetesen játékpuskáról van szó. De én semmi realitását nem látom ennek az ajándéknak, hogy puskát kapott ajándékba ez a gyerek. Ellene vagyok minden olyan játéknak, melyek agresszióhoz vezetnek.

Mit szólnátok ilyen esetben?

2011. dec. 28. 19:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiamnak én is vettem játék gépfegyvert és?Attól még okos kedves gyerek,de gyerek és nem ettől lesz felnött korában gyilkos,mert akkor az öcsém is az lett volna akinek rengetek puskája volt,mert imádta,ma pedig informatikus.
2011. dec. 28. 20:09
 12/30 anonim ***** válasza:
39%

9.

Persze normális, Norman Bates.

2011. dec. 28. 20:10
 13/30 Antimod ***** válasza:
100%
Barátnőm unokaöccse tankot kért négy évesen. Én meg hat évesen talpig rendőrruhában, játékbilinccsel rohangáltam. Ne aggódj, kinövik a fiúgyerekek az ilyesmit. (Aki nem, az meg rendőrnek megy, de pszt, nem én mondtam! :) )
2011. dec. 28. 20:12
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne normális? nekem 4 fiam van.Már 2-3 évesen is játékpuskákkal játszottak.Nagyon jól elszórakoztatták magukat.Ha eltört a puska,vagy valakinek nem volt akkor egy sima fadarab helyettesítette.De ettől még egyik fiam sem lett agresszív,ahogy egyik barátjuk sem.Sőt a lányom sem lett agresszív pedig neki is vettem játékpuskát.(ha az ikrek kaptak akkor neki is kellett)

Csak megjegyzem az egyik fiam ma fül-orr-gégészként dolgozik.A legidősebb fiam pap lett..ennyit az agresszív puskákról.

2011. dec. 28. 20:13
 15/30 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert egyre több az incidens iskolákban, egyre több az agresszív gyerek. Mint pl. a múltkor a késelős diák, aki az osztálytársán próbálta ki, milyen embert ölni. Nem is szeretnék senkit sem minősíteni, de én úgy gondolom, hogy nem ebben a korban van az ideje a puskás játékoknak.
2011. dec. 28. 20:18
 16/30 Antimod ***** válasza:
100%
A mai világ tele van agresszivitással, ez folyik a csapból is. Nem tudod elzárni tőle.
2011. dec. 28. 20:18
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Régen csúzlit kaptak és faágakkal puffogtak, semmi köze az agresszivitáshoz, annak a felgyorsult világ, és az, hogy nem jut idő a gyerekre az oka.
2011. dec. 28. 20:21
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Én 4 éves kislány voltam, amikor a játékpuskáért sírtam napokig, amíg meg nem kaptam :) Nem lettem agresszív tőle, bár fegyverekkel (is) dolgozok már, szóval lehet, hogy már kiskoromban és érzetem, hogy erre születtem :D

24/L

2011. dec. 28. 20:21
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek azért lesznek egyre agresszívabbak, mert a legtöbb szülő úgy letojja őt, ahogy kell. Arra hajtanak, hogy karrier, gyereket bébiszitternek, csak legyen sok pénz, nem baj, hogy szeretetet kéne adni, nem pénzt.
2011. dec. 28. 20:26
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Az iskolában elkövetett agresszió nem azért történik,mert a gyerek esetleg 3 évesen játékpuskát kapott.Semmi köze ehhez.Az ok a szétdúlt családok,a verekedős apák,kötekedős anyák,esetleg alkoholista szülők.A tévében,médiákban állandóan belénk sulykolt gyűlölet.Az óvodában elkezdődött agymosás eredménye..

Ha nem kap a gyerek játékpuskát,ha nem játszik soha "durva játékokat",attól még ő is előránthatja a kést a suliban..

2011. dec. 28. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!