Normális az a nő, aki pisztolyt/puskát vesz 3 éves unokaöccsének?
Természetesen játékpuskáról van szó. De én semmi realitását nem látom ennek az ajándéknak, hogy puskát kapott ajándékba ez a gyerek. Ellene vagyok minden olyan játéknak, melyek agresszióhoz vezetnek.
Mit szólnátok ilyen esetben?
9.
Persze normális, Norman Bates.
Miért ne lenne normális? nekem 4 fiam van.Már 2-3 évesen is játékpuskákkal játszottak.Nagyon jól elszórakoztatták magukat.Ha eltört a puska,vagy valakinek nem volt akkor egy sima fadarab helyettesítette.De ettől még egyik fiam sem lett agresszív,ahogy egyik barátjuk sem.Sőt a lányom sem lett agresszív pedig neki is vettem játékpuskát.(ha az ikrek kaptak akkor neki is kellett)
Csak megjegyzem az egyik fiam ma fül-orr-gégészként dolgozik.A legidősebb fiam pap lett..ennyit az agresszív puskákról.
Én 4 éves kislány voltam, amikor a játékpuskáért sírtam napokig, amíg meg nem kaptam :) Nem lettem agresszív tőle, bár fegyverekkel (is) dolgozok már, szóval lehet, hogy már kiskoromban és érzetem, hogy erre születtem :D
24/L
Az iskolában elkövetett agresszió nem azért történik,mert a gyerek esetleg 3 évesen játékpuskát kapott.Semmi köze ehhez.Az ok a szétdúlt családok,a verekedős apák,kötekedős anyák,esetleg alkoholista szülők.A tévében,médiákban állandóan belénk sulykolt gyűlölet.Az óvodában elkezdődött agymosás eredménye..
Ha nem kap a gyerek játékpuskát,ha nem játszik soha "durva játékokat",attól még ő is előránthatja a kést a suliban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!