Apám reakciója normális? Nem nagyon tudtam elengedni a fülem mellett.
17l vagyok. Kaptam jegyet egy pénteki koncertre. 18:00-22:00-ig tart. Anyám jönni akart velem, de apám lebeszélte róla, mert 'így olcsóbban kijössz' (4000Ft a belépő). Anyám kérdezte apámat, hogy elengedne e, mire apám 'el, mert úgyis azt csinál amit akar'.
Sosem jártam el esténként, nem is iszom.
Nézd, 17 évesen este tízig kimaradni nem olyan vészes. Tudják, hova mész, megbízható voltál, szerintem érthető, ha megbíznak benned.
És az is tény, hogy nem nagyon van eszközük, hogy visszafogjanak, ha menni akarsz. Szóval értelmezd szó szerint, amit apukád mondott, igaza van.
Lehet, hogy csak rosszul fogalmazta meg, amit gondolt. Talán úgy értette, hogy elég nagy vagy már ahhoz, hogy azt tedd, amihez kedved van.
Ha alapvetően jó a kapcsolatod apuddal, akkor ne agyalj ezen. :)
Előbb megkérdeztem tőlük, hogy 'nem akarjátok, hogy elmenjek?' Apám tök természetesen rávágta, hogy de, menjek, ha már jegyet kaptam, bár tudja, hogy nem vagyok annyira oda értük.
Anyám mondta, hogy inkább menjek el vele a húgához, de megértette, hogy mi a dörgés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!