Szerintetek hány évesen normális elengedni a gyereket baráti társaságba?
Én is 15 évesen kezdtem el mászkálni. 17 éves koromig eljutottunk a 9-től éjfélig kb. Persze mindig voltak csúszások. 18 évesen aztán már nem volt megszabva, bár anya most is mondja, hogy időbe érjek haza! Van hogy már 1-kor otthon vagyok, de ha jó a buli akkor világosba érek csak haza!:)
22/L
Tényleg nem mindegy, hogy csajos pizsiparti van-e, valami buli vagy osztálytársakkal szalonnasütés :P
Bár, szerintem te a bulira gondolsz. Én 16 évesen lettem először elengedve - na jó, egyszer egy félévben -, és azt mondom, nem is szabad hamarabb.
18 éves korom óta járok kicsit gyakrabban, de mivel vidéki vagyok, elengednek 4-ig, ugyanis hamarabb nem tudok hazamenni. Tehát ez egy szükségmegoldás...
Nos, tehát a kérdésedre azt mondanám, hogy 16 évesen mondjuk hajnali 2, fél 3-ig (mert én is fiatal vagyok, és tudom jól, hogy a buli csak éjfél körül kezdődik). De azt is elmondom, ha én anya lennék, szívem szerint a gyerekemért mennék éjjel, maximum megmondanám neki, hogy találkozzunk a szórakozóhelytől 10 percnyire.
Akkor neki nem kellemetlen, hogy anyuci ott van, én meg nyugodt vagyok, hogy biztonságban jut haza :)
legyen valami más féle is
engem este 7 től másnap reggel 5 ig engedtek el 14 évesen
15f
19:17
Látszik. A fiatal hülyék jellemzője, hogy nem képes legalább nagybetűvel kezdeni egy mondatot, és olykor használni némi pontot vagy vesszőt.
Jobb lett volna, ha 7-től 5-ig a nyelvtant gyakorlod. Nem szégyen a magyar nyelv.
19:23
Nem lehet arra alapozni, hogy belőled nem lett balhés. Rengeteg ismerősömből, akit 15 évesen már egész éjszakára elengedtek, igen. Sőt, lássuk be, gyakoribb ez az ese, mint a tiéd.
Engem nem sokszor engedtek - mint írtam -, és tök normális ember vagyok, nem hajt a kíváncsiság, nem azért szeretnek a barátim, mert ide-oda járok velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!