Normális, hogy anyámék nem engednek el az egyik barátnőmhöz DVD-zni tízig/fél tizenegyig?
Figyelt kérdés
Már a barátnőm anyja is felhivta őket, hog megmagyarázza nekik, hogy nem lesz semmi pia, stb., mégis.. Pedig DVD-zni akartunk! Mégis itt kell megrohadnom és még én vagyok a rossz !!!! Másik barátnőmet meg elengedték a szülei, azt is megengedték neki,hogy ott aludjon.. Ők meg csak 9 akarnak elengedni.. :@ És itt cirkuszkodnak velem még most is, hogy eltiltanak tőlük, stb... normális az ilyen????
L/14
2011. dec. 31. 19:11
1/19 anonim válasza:
ez már túlféltés,nem adok igazat a szüleidnek
2/19 anonim válasza:
Szerintem is neked van igazad, azért ez már nem normális... azt hittem, hogy egyedül lesztek ott ketten, és hogy mindketten másik nemből, úgy azért megérteném, ha féltenek a szüleid, de így? Otthon vannak az ő szülei is, és mindketten lányok vagytok, és 14 évesek? Hát... azért már ennyire nem kéne téged félteni!!! Nem értek egyet szüleiddel!
3/19 anonim válasza:
Nem ez már nem normális:S Aztán ne csodálkozzanak ha 18 évesen az első adandó alkalommal lelépsz..
4/19 anonim válasza:
én is egyetértek.mármint azzal hogy túlféltés.mást elengednek,téged nem:(szegény:(
5/19 anonim válasza:
pláne hogy az anyja is megmondta anyudnak.am előző vok.
6/19 anonim válasza:
Szerintem csak szoktatnak az új törvényhez. Holnaptól este nyolc után csak szüleiddel mehetsz bárhová... Ha 14 vagy akkor még 4 évig
7/19 A kérdező kommentje:
Az anyukájaék nem lesznek otthon, csak később jönnek vissza.. :-( De nem mentünk volna sehová.. :-( És a barátnőm 19 éves nővére is ott lett volna, és ő vigyázott volna ránk.. :-( És én is mondtam nekik, hogy 18 évesen le fogok lépni , de ők csak hajtják a magukét.. :-( Anyám meg még pattog is, hogy tönkreteszem blablablaa..
2011. dec. 31. 19:48
9/19 anonim válasza:
Mi ez a 18 éves korig szülővel bromság???
10/19 anonim válasza:
Nem tartom túlzásnak. Egy 14 éves még gyerekkorú. Lehet, hogy te nem látod a veszélyeket, de ők igen. Bár kompromisszumot lehetne kötni: kísérjenek el, mutatkozzanak be a szülőknek, gyerekeknek, és menjenek eléd, ha vége a bulinak! Ha nem hajlandók rá, törődj bele! Nem késel le semmiről! De azért majd X idő múlva, ha lányod lesz, és 11-12 évesen bulizni akar menni, emlékezzél vissza, hogy téged se akartak elengedni. Akkor másként látod majd a dolgokat. Merthogy addigra, mire a te lányod annyi lesz, a világ nagyot változik. Addigra már 10 évese buliznak a kislányok. A világ nem normális, de a szülők még lehetnek azok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!