Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Több mint 15 éve vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 15 éve vagyok a barátnommel, de csak most alakult ugy, hogy ossze tudunk koltozni. Jogos a felháborodása?

Figyelt kérdés

15 évesek vagyunk. Barátnom már 4 év egyuttjárás után egy olcsó albiba akart volna velem koltozni, aminek én nem láttam értelmét, mert csak vitte volna a pénzt. Most viszont apáméktól kaptunk az ocsémmel egy házat, ahova barátnom nem akar jonni, mert o azt mondja, hogy csak velem akar élni. Eddig azért hisztizett, hogy velem akar élni, most meg hirtelen mégsem?

34F 33N

2021. febr. 18. 13:22
 61/93 anonim ***** válasza:
100%

Ha ikerházról van szó vagy emeletesről amiben kívülről külön bejárás van a felső szintre és a két lakrész nincs összekötve.

Tehát egy ház, de 2 lakás külön konyhával wc vel fürdőszobával stb.

Akkor a kérdezőnek igaza van, hogy miért nem akar hozzáköltözni.

Viszont ha csak egy szimpla nagyház, 2-3 hálószobáva, de közös nappali, konyha, fürdő wc, akkor megértem a hölgyet, hogy nem akar albérletből "albérletbe" menni, ahol neki kellene más f.szára is főzni meg mosni, takarítani (ezen részleteket nem ismerjük).

Igen régen is és ma is működnek még a többgenerációs családi házak, de a fiatalok nem akarnak a szülőkkel lakni.

Nem egy olyat ismerek, hogy emeletes ház 2 öreg lakik mert mindkét gyerekük saját lakásban él.

Abban az esetben ha nincs mód rá, sokszor előfordul átmeneti megoldásként a szülőknél (vagy más hozzátartozónál) lakni.

Az én szüleim is házasság után még ott laktak, de mire ovodába jártam már külön laktunk.

Szokott még lenni az, hogy a szülők átadják a házat a fiataloknak s ők átköltöznek a melléképületben kialakított szobába és nyárikonyhába, s nem szólnak bele mit csinálnak a fiatalok a házzal.

Viszont legtöbb esetben mindenbe beleszólnak (ilyet is sokat ismerek), s kb azért válnak el mert nem lehet saját döntése a menyecskének, vagy a vőnek és a párja nem áll mellé semmiben mert mindennek úgy kell lenni ahogy mondják a szülők.

Egyébként nem értem mivel hitegetted 15 évig, hogy neki is megfelelt ez a se veled se nélküled kapcsolat.

2021. febr. 18. 16:19
 62/93 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem vártam volna így 15 évet. Én megértem a lányt abszolút. 15 évet pazarolt el a semmire gyakorlatilag, mert abból a házból neki se tulajdona nem lesz, se beleszólása semmibe.
2021. febr. 18. 17:08
 63/93 anonim ***** válasza:
92%
Először a válaszolók tűntek furcsának a számonkérések miatt de ahogy olvasom a válaszaidat kérdező te egy degenerált vagy!30 felett ki a franc akar más emberekkel együtt élni, mindenki a saját családjával (felesége és gyermekei) szeretne együtt lenni és senki mással.Ha te büszke vagy rá hogy kaptatok egy nagy családi házat ingyen a szülőktől és bulinak fogod fel hogy ott együtt éljetek a tesóddal meg haverjaival akkor olyan 18 éves szinten lehetsz mint az éjjel nappal budapest szereplői 35 éves felnőtt emberek 16 éves aggyal (néhány részt láttam csak évekkel ezelőtt).Ha ehhez nem asszisztál a barátnőd ne csodálkozz! 34-F
2021. febr. 18. 20:13
 64/93 A kérdező kommentje:
a tesommal meg a haverjaival? Lol, ki beszélt itt arrol, hogy a haverjai ide kotloznének? Csak én a tesóm meg a barátnom lenne egyelore.
2021. febr. 18. 20:21
 65/93 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőd nem viheti a testvérét?
2021. febr. 18. 21:06
 66/93 A kérdező kommentje:
Nincs testvére.
2021. febr. 18. 21:08
 67/93 anonim ***** válasza:
100%
A szülei?
2021. febr. 18. 21:09
 68/93 A kérdező kommentje:
Mi van a szuleivel? Nem értelek... Nem. A szulei nem koltoznek ide, ahogy az én szuleim sem. Csak hárman, mit nem lehet ezen érteni?
2021. febr. 18. 21:13
 69/93 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem érted. Ugyanolyan furcsa neki a tesóddal együtt lakni, mintha odaköltöznének a szülei (vagy mondjuk az apja).
2021. febr. 18. 21:15
 70/93 A kérdező kommentje:
Azért ezt te sem gondolod komolyan. Nem egy korosztály.
2021. febr. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!