Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Több mint 15 éve vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 15 éve vagyok a barátnommel, de csak most alakult ugy, hogy ossze tudunk koltozni. Jogos a felháborodása?

Figyelt kérdés

15 évesek vagyunk. Barátnom már 4 év egyuttjárás után egy olcsó albiba akart volna velem koltozni, aminek én nem láttam értelmét, mert csak vitte volna a pénzt. Most viszont apáméktól kaptunk az ocsémmel egy házat, ahova barátnom nem akar jonni, mert o azt mondja, hogy csak velem akar élni. Eddig azért hisztizett, hogy velem akar élni, most meg hirtelen mégsem?

34F 33N

2021. febr. 18. 13:22
 11/93 anonim ***** válasza:
100%
A masik baj hogy hisztinek tekinted azt hogy korábban is rágta a füled..ez a legkönnyebb rámondani hogy hisztis
2021. febr. 18. 14:01
 12/93 A kérdező kommentje:
OKé, akkor nem hisztis, de itt lenne a lehetoség, most meg mégis nemet mond. Nemhogy orulne, hogy nem albira ad ki havonta annyi pénzt
2021. febr. 18. 14:05
 13/93 anonim ***** válasza:
100%
Én se mennék!
2021. febr. 18. 14:07
 14/93 anonim ***** válasza:
96%
Pff ez a gondolkodás kb 25 evesen jo. El vagy maradva.Ennyi idősen ennyi ev utan reg közösben kene gondolkodni. Amugy miert nem vetetted fel a szüleidnek hogy ne vegyenek közös lakast az öcséddel hanem adjak oda a pénzt?
2021. febr. 18. 14:09
 15/93 anonim ***** válasza:
100%
A penzt felhasználhattatok volna hitelhez( nem tudom ő hogx all anyagilag) es akkpr nem albit hanem házat fizettek.
2021. febr. 18. 14:11
 16/93 anonim ***** válasza:
96%
Nem most alakult úgy, hanem inkább már saját lakást kaptatok az öcséddel, csak fejezzétek már be a mamahotelozást. Szerencsétlen csaj 15 évet várt arra, hogy költözzetek össze, erre most ott van veled csomagban a testvéred. Ha nektek is és az öcsédéknek is lenne gyerekük, akkor kommunában élnétek vagy mi a franc? Emiatt a húzásod miatt vágnálak ki, és okolnám magam, hogy miért pazaroltam el 15 évet az életemből egy hülyegyerek miatt.
2021. febr. 18. 14:20
 17/93 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem kamu a kérdés, hol az a pénz amit 15 év alatt az albin megspóroltál?
2021. febr. 18. 14:22
 18/93 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen magadfajta fillerbszok mit dolgoznak? Vagy szted mitol alakult ez ki benned?
2021. febr. 18. 14:22
 19/93 anonim ***** válasza:
98%
Nem hiszem el, hogy aki ilyen kérdést tesz fel, az tényleg nem érti, ez miért baj.
2021. febr. 18. 14:33
 20/93 A kérdező kommentje:
O maga mondta, hogy kedveli a testvéremet, osszekoltozni igy mégsem akar. Ki érti ezt?
2021. febr. 18. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!