Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Több mint 15 éve vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 15 éve vagyok a barátnommel, de csak most alakult ugy, hogy ossze tudunk koltozni. Jogos a felháborodása?

Figyelt kérdés

15 évesek vagyunk. Barátnom már 4 év egyuttjárás után egy olcsó albiba akart volna velem koltozni, aminek én nem láttam értelmét, mert csak vitte volna a pénzt. Most viszont apáméktól kaptunk az ocsémmel egy házat, ahova barátnom nem akar jonni, mert o azt mondja, hogy csak velem akar élni. Eddig azért hisztizett, hogy velem akar élni, most meg hirtelen mégsem?

34F 33N

2021. febr. 18. 13:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/93 anonim ***** válasza:
59%

15 év ... Ez kamu kérdés, vagy ennyire egyszerű vagy?

NEM AKAR VELED LAKNI!!!!

2021. febr. 18. 13:27
 2/93 anonim ***** válasza:
54%

Van megoldás, de csak ha erős a gyomrotok: költözzön be, idegeljétek ki az öcsköst és tiétek a ház.

De amúgy komolyra fordítva érthető amit ő érez, de az is amit te. Szar, gusztustalan albérletbe nem jó menni, mondjuk egy ronda panelház közepébe vagy egy még rosszabb, dohszagú és penészes pincéjű gangos bérházba ami "Budapest alapja" a belsőbb kerületekben.

Viszont ő meg veled szeretne csak élni, ami szintén érthető, senki nem akar egy harmadikat a közös háztartásba aki lehet "jóarc", de attól még kerülgetni kell és nem olyan az érzés. Neki a harmadik személy ugyanúgy szar, mint neked az albérlet. Nagyjából ugyanazt érzi, próbáld meg így figyelni és rájössz, hogy neki ez így rossz.

Normális házba nem tudtok menni? Megértem ha nem, Magyarországon ez nagyjából a "lehetetlen küldetés", a nevetséges fizetések és a túlárazott ingatlanok világában. ("Régiós fizetések, UNIÓ árak)

2021. febr. 18. 13:28
 3/93 A kérdező kommentje:
Első, de velem akar lakni. Egész kapcsolatunk alatt ezért hisztizett. Most meg hogy itt a lehetőség, hogy hozzám költözzön nem akar, mert o azt mondja, hogy csak ketten akar lenni.
2021. febr. 18. 13:32
 4/93 anonim ***** válasza:
79%
Mindkét érv megállja a helyét, kompromisszumot kell kötni.
2021. febr. 18. 13:33
 5/93 anonim ***** válasza:
99%
A veled nem tartalmazza az ocsedet es az o partnereit, baratait.
2021. febr. 18. 13:35
 6/93 anonim ***** válasza:
97%

Így se veled élne hanem öcséddel és az ő esetleges barátnőjével. Amúgy 15 év alatt nem gyűjtöttél pénz egy albérletre vagy kezdő részletre te nyámnyila?

Csodálom hogy még veled van.

2021. febr. 18. 13:41
 7/93 A kérdező kommentje:
Nemhogy inkább orulne, hogy nem kell albérletet fizetni...
2021. febr. 18. 13:41
 8/93 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmazzunk úgy, nem arra várt 15 évet, hogy az öcsédet kerülgesse egy olyan házban, amihez az ég világon semmi köze. Ha ezt így 30 felett nem érted, akkor talán ideje lenne elköszönni.
2021. febr. 18. 13:53
 9/93 A kérdező kommentje:
Nem értem miért zavarná az, hogy hárman vagyunk.
2021. febr. 18. 13:56
 10/93 anonim ***** válasza:
100%
Az eleg baj ha nem érted.
2021. febr. 18. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!