Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy felháborodtam?
Mindenkinek joga van felháborodni bármin, ettől függetlenül szerintem ez vicc kategória. TE választottad, TE élsz vele együtt, TE is viseld el a választásod következményeit.
(Amúgy az ilyen kérdéseknek mi értelme? Néha-néha jön egy, amikor valaki együtt van valakivel, majd arról kérdez itt random embereket, hogy jogos e a felháborodása, mert olyan az ember, amilyet választott. Hát válasszatok másikat, ha ennyire zavar a saját párotok...)
És akkor mi is van?
Kérdező:
Nem kellett volna idáig eljutni. Nálam alap, hogy a kapcsolat kezdetétől minden oda-vissza működjön. Ha ez nem felel meg a másik félnek, nincs kapcsolat.
Én nem is értem, hogy lehet ilyen emberrel együtt lenni...
Te is tudod, hogy jogos a felháborodásod, egy normális kapcsolatban nem viselkedünk így a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!