Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a kérése?

Figyelt kérdés

Van kettő örökbe fogadott állatunk a volt párommal, egy kutya és egy macska. Benti állatok (lakásban lakom). A volt párommal 1 éve mentünk szét, amennyire egy szakítás lehet nyugodt, ez az volt. Nem vagyunk rosszban. Az állatok velem maradtak, de havi párszor átjön sétáltatni a kutyát, inkább hétvégén, akkor hosszabb időre is elmennek túrázni, illetve a macskával is foglalkozik. Mindkettőt nagyon kicsi koruk óta neveljük.

Lett egy új párom. Nagyon szeretem őt, tényleg, és szóba jött az összeköltözés. Egy kérése volt, hogy az állatok ne legyenek itt, hanem költözzenek a volt páromhoz, mert ő utálja a minimális szőrt is, az hogy pedig még a kanapéra is felugorhatnak, az már igazán ördögtől való. Sose élt állatokkal.

Értem, hogy miért akarja ezeket, van olyan, akit ez zavar, de én nagyon szeretem az állataimat, nem akarok tőlük megválni... Most ezen... hát nem is vita, de nézeteltérés van. Hozzám költözne a párom, saját lakás.

Itt mi lehetne a megoldás? :/

2020. jan. 22. 11:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Te lakásod, te döntesz. Melyik a fontosabb? A kapcsolat, vagy a háziállatok?
2020. jan. 22. 11:17
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
En a pasitol szabadulnek meg. Az allatok csaladtagok, eleve ok ott laknak, mig a faszi nem, es ahogy te se kered hogy szabaduljon meg az anyjatol, ugy o se pattogjon (plane hogy a te lakasod, es o koltozne oda).
2020. jan. 22. 11:17
 3/18 Noren1989 ***** válasza:
100%

Linkelem egy hasonló, teoretikus kérdésemet.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

2020. jan. 22. 11:22
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet, hogy az zavarja, hogy a volt párod az állatok miatt még mindig oda jár?
2020. jan. 22. 11:23
 5/18 A kérdező kommentje:

“Érvelt” azzal, hogy mehetünk mi is majd az állatokhoz, elvihetjük sétálni a kutyust, stb, de ő együtt élni nem akar állatokkal, neki bármilyen tiszta is legyen az az állat, az koszos, zavarja.

Olvasom a linkelt kérdést!

Nem akarok megválni tőlük, ez egyértelmű. Az is, hogy a páromat sem akarom elveszíteni, de ez nagyon nehéz helyzetbe hoz engem.

2020. jan. 22. 11:28
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
#5 kuka a pasi
2020. jan. 22. 11:45
 7/18 anonim ***** válasza:
86%
Ilyen pasival nem is kell összejöni. Én az addigi életemen senki kedvéért nem változtatnék. Ha majd azt mondja ugorj ki az ablakon, te majd kiugrasz.
2020. jan. 22. 11:46
 8/18 anonim ***** válasza:
89%

Eszemben nem lenne megválni az állataimtól, akikért felelősséget vállaltam egy pasiért, akiről még az sem biztos, hogy együtt maradnánk, hiszen együtt sem éltünk...

Én minden férfinek megmondtam, amikor ismerkedtünk, hogy a csomaggal kutyák is járnak, szóval ha ez nem fér bele, ne is folytassuk.

Szokott nálad aludni? Akkor sem bírja elviselni?

2020. jan. 22. 11:47
 9/18 anonim ***** válasza:
95%
Nekem a sztorival az a bajom, hogy a te ingatlanod, de ő diktálja a feltételeket... érzed a problémát?
2020. jan. 22. 11:52
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
És akkor mit fogsz csinálni? Itt nincs kompromisszum, ha ő nem fogadja el az állataidat! Egyáltalán már az is gáz, hogy ilyenre megkér!
2020. jan. 22. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!