Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kérése?
Van kettő örökbe fogadott állatunk a volt párommal, egy kutya és egy macska. Benti állatok (lakásban lakom). A volt párommal 1 éve mentünk szét, amennyire egy szakítás lehet nyugodt, ez az volt. Nem vagyunk rosszban. Az állatok velem maradtak, de havi párszor átjön sétáltatni a kutyát, inkább hétvégén, akkor hosszabb időre is elmennek túrázni, illetve a macskával is foglalkozik. Mindkettőt nagyon kicsi koruk óta neveljük.
Lett egy új párom. Nagyon szeretem őt, tényleg, és szóba jött az összeköltözés. Egy kérése volt, hogy az állatok ne legyenek itt, hanem költözzenek a volt páromhoz, mert ő utálja a minimális szőrt is, az hogy pedig még a kanapéra is felugorhatnak, az már igazán ördögtől való. Sose élt állatokkal.
Értem, hogy miért akarja ezeket, van olyan, akit ez zavar, de én nagyon szeretem az állataimat, nem akarok tőlük megválni... Most ezen... hát nem is vita, de nézeteltérés van. Hozzám költözne a párom, saját lakás.
Itt mi lehetne a megoldás? :/
Linkelem egy hasonló, teoretikus kérdésemet.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
“Érvelt” azzal, hogy mehetünk mi is majd az állatokhoz, elvihetjük sétálni a kutyust, stb, de ő együtt élni nem akar állatokkal, neki bármilyen tiszta is legyen az az állat, az koszos, zavarja.
Olvasom a linkelt kérdést!
Nem akarok megválni tőlük, ez egyértelmű. Az is, hogy a páromat sem akarom elveszíteni, de ez nagyon nehéz helyzetbe hoz engem.
Eszemben nem lenne megválni az állataimtól, akikért felelősséget vállaltam egy pasiért, akiről még az sem biztos, hogy együtt maradnánk, hiszen együtt sem éltünk...
Én minden férfinek megmondtam, amikor ismerkedtünk, hogy a csomaggal kutyák is járnak, szóval ha ez nem fér bele, ne is folytassuk.
Szokott nálad aludni? Akkor sem bírja elviselni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!