Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a (volt) barátnőm kérése?
Figyelt kérdés
3 hete szakítottunk amolyan békésen. Nem hirdetjük,nem akartuk,hogy tudjanak róla sokan.Annak reményében mentünk szét,hogy kicsit mindketten élünk még meg ilyesmi. Minden nap találkozunk, meg bújunk egymáshoz,tehát olyan se veled se nélküled.Viszont most lesz egy buli, és megkért,hogy ne csajozzak, mert ott lesznek a volt legjobb barátnői meg ő is, és nem akarja ,hogy megint megalázzák.(összevesztek a suli utolsó hetén, mikor szétmentünk a földbe döngölték)
Most haragszom rá. Kérhet tőlem ilyet? nem szoktam amúgy sem csajozni, de ez most sz.rul esik,hogy megint be akar korlátozni.
Én a helyedben eleget tennék kérésének. Szegénykém, ha tényleg ilyen szar helyzetbe van... Én megértem őt, és a kérését.
2012. júl. 19. 21:22
2/12 anonim válasza:
Hát szerintem ha szakítottatok akkor szüntes meg vele minden kapcsolatot :D Én is így tettem, és bevallom szerintem jól tettem :D (Ez az én véleményem :D)
Hát szerintem ne hagyd magad korlátozni :D
2012. júl. 19. 21:25
3/12 A kérdező kommentje:
De imádom a kis bolond fejét, csak megfojtott kicsit.:D Este,mikor az üres ágyban fekszem esküszöm még hiányzik akkor is, ha előtte egész nap együtt voltunk. Nem tudok hozzá hozzábújni. De ha összejövünk, akkor megint jön a féltékenykedés meg az,hogy be kell számolnom mindenről. :D
2012. júl. 19. 21:27
4/12 anonim válasza:
Tényleg ne bánts szegényt...
2012. júl. 19. 21:29
5/12 anonim válasza:
Én sem mondanám jogosnak. Olyan mintha szétmentetek volna de a kapcsolat negatív részeit még mindig magadon cipelnéd. Visszakaptad a szabadságot. Esetleg megbeszélhetnéd vele h nem akasrz neki rosszat, de élnéd az életed úgyh ez már nem fér bele... vagy ilyesmi.
2012. júl. 19. 21:35
6/12 A kérdező kommentje:
ez a kettős érzés sz.r bennem. Nem hinném,hogy csajoznék és haragszom rá mert megint be akar korlátozni, de a szívem szakadna meg,ha megint bántanák.4 önbizalommal teli nagyszájú buta p.csáról van szó...
2012. júl. 19. 21:37
7/12 anonim válasza:
"De ha összejövünk, akkor megint jön a féltékenykedés meg az,hogy be kell számolnom mindenről. :D" Hát tudod ez minden fiatal szerelemben benne van.:) Én azt mondom ,hogy ne csajozz azokkal akiket ismer és bántani tudnák (Vagy pedig beszéld meg a lányokkal akik tudnák bántani szegényt.) mert ha valaha számított neked a lány akkor ennyit meg tudsz érte tenni, de a többiekkel simán, elvégre már nem szabhat neked gátat. De mivel mondtad is ,hogy össze jártok akkor te is fejet hajtasz a "barátságotok" előtt, ezért ennyit akkor tényleg megtehetsz. (Amúgy is lesz még elég buli ,ahol ő nem lesz ott.:))
2012. júl. 19. 21:56
8/12 Hole Hunter válasza:
Tán menj másik buliba, ahol nyugodtan csajozhatsz...
Üdv.
2012. júl. 19. 21:57
9/12 anonim válasza:
Attól függ. Ha csak megkért rá, akkor az nem korlátozás, csak egy szívességet kért tőled. Ha megparancsolta, na az a gáz.
2012. júl. 19. 22:00
10/12 A kérdező kommentje:
nem az hogy valaha is számított, még mindig nagyon szeretem :D
amúgy se szoktam csajozni,amióta külön vagyunk rengeteg buliban voltam rengeteg jó csajjal , de egyel sem foglalkoztam. inkább a haverokkal :D
csak megint korlátozni akar...
Ez a város legnagyobb bulija lesz ,ott kell lennem!:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!