Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kérése? Fontos
Figyelt kérdés
Megcsaltam a csajom. Akivel megcsaltam az már egyáltalán nem érdekel. A csajomat viszont szeretem. De amióta tudja hogy megcsaltam, bár megbocsátott valahogy folyton felhozza a témát. Azt mondja abbahagyja, ha én nem beszélek többet a csajjal, akkor se ha ugyanazoon a helyen bulizunk. De ez betarthatatlan kérés, mert ha odajön és megkérdi hogy mizu, csak bámuljak fapofával magam elé? Ugye nem jogos a kérése?2012. jan. 28. 15:23
1/7 GomalFace válasza:
Gyökér vagy. Én a helyében otthagytalak volna.
2/7 anonim válasza:
A barátnőd helyében már rég otthagytalak volna. Igen, jogos a kérése, de ha ezt te nem érzed, akkor sajnállak.
3/7 anonim válasza:
Jogos a kérés. Tegyuk fel téged csalna meg o és megbocsátanád. Mégis mit éreznél ha ugyan úgy jópofizna a sráccal??? Csak gondolj bele
4/7 anonim válasza:
ha téged csalt volna meg ??? te mit tettél volna?ha megbocsájtott akkor örülj h ennyivel megusztad nem dobott ki...de az meg töle butaság h mindig felhozza.. nem beszélhetsz vele...de ha szereted megteszed neki.csináld azt ha oda megy hozzád a buliba köszönjn neki és ennyi ...
5/7 anonim válasza:
Gondolom azért hozza fel mert azért csak szar neki, pláne h még dumálgatsz a csajjal meg minden. Én meg se bocsátottam volna
6/7 anonim válasza:
pfff. egyértelmüen jogos. örülj neki h nem szakitott. és ne siránkozz ilyen hangyafasznyi kérésen...gyökér..
7/7 anonim válasza:
Ezek után ez a minimum!!!
Nem kell fapofával bámulni, nyugodtan megmondhatod neki, hogy soha az életben nem beszélsz vele többe, és a jövőben legyen olyan kedves tartsa magát távolt tőled.
Ezt a "csajod" is elfogadja!
Hozzá teszem ha egy lány megbocsájt egy ilyet, szerintem jelent annyit, hogy túllépj ezen a megnevezésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!