Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
összevesztem a barátommal. Szerintetek jogos?
jogos a haragom? az a szituáció, hogy nála voltunk, és hát valamiért rossz kedve lett. gondoltam én mondtam valami rosszat, ezért leültem mellé, és elkezdtem faggatni, hogy mi a baj, haragszik e rám. azt mondta, nem, mindenre haragszik. mondom oké, de én váltottam ki? mondja el nyugodtan, hogyha valami rosszat mondtam... és ekkor félbeszakított, és ilyen agresszívan közölte velem, hogy kussoljak... nagyon megdöbbentem, mert nem szokott ilyen hangnemet megütni. összepakoltam, és eljöttem...
szerintetek jogos? már elég rosszul érzem magamat, és furdal a lelkiismeret, hogy hívjam fel, és kérjek bocsánatot, mert megbántottam, és otthagytam :\ meg kéne tennem?
Nemtudom miért döbbentél így le. Ki volt készülve a srác, te meg faggatod... Bár azért a "kussoljál" elég erős volt... Ez igazából nagyon határ eset dolog.
Szerintem várj amíg ő hív.
21F
Keves az info...
Ezek alapjan mindkettötök hibas. Neked türelmesebbnek kellett volna lenned, hogy elmondja magatol, neki meg nem lett volna szabad ilyen tahon reagalnia.
Ha nem te tettel valamit elötte, akkor beszeld meg vele, hogy mindent elmondhat magatol, ha akarja, nem fogod faggatni. De ne forduljon elö többe, hogy rajtad vezesse le haragjat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!