Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » összevesztem a barátommal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

összevesztem a barátommal. Szerintetek jogos?

Figyelt kérdés

jogos a haragom? az a szituáció, hogy nála voltunk, és hát valamiért rossz kedve lett. gondoltam én mondtam valami rosszat, ezért leültem mellé, és elkezdtem faggatni, hogy mi a baj, haragszik e rám. azt mondta, nem, mindenre haragszik. mondom oké, de én váltottam ki? mondja el nyugodtan, hogyha valami rosszat mondtam... és ekkor félbeszakított, és ilyen agresszívan közölte velem, hogy kussoljak... nagyon megdöbbentem, mert nem szokott ilyen hangnemet megütni. összepakoltam, és eljöttem...

szerintetek jogos? már elég rosszul érzem magamat, és furdal a lelkiismeret, hogy hívjam fel, és kérjek bocsánatot, mert megbántottam, és otthagytam :\ meg kéne tennem?

2012. jan. 13. 17:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Jogos. Ő volt bunkó veled, nem fordítva. Alap dolog, hogy kérdezgetted, nem így kellett volna reagálnia.
2012. jan. 13. 17:43
 2/15 anonim ***** válasza:

Nemtudom miért döbbentél így le. Ki volt készülve a srác, te meg faggatod... Bár azért a "kussoljál" elég erős volt... Ez igazából nagyon határ eset dolog.

Szerintem várj amíg ő hív.

21F

2012. jan. 13. 17:43
 3/15 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtettem, hogy semmiképp ne kérj bocsánatot, ez az ő dolga lenne.
2012. jan. 13. 17:44
 4/15 A kérdező kommentje:
igen, csak azért is furdal a lelkiismeret, mert lehet, hogy én bántottam meg. szoktuk egymást piszkálni poénból, és olykor magára veszi. és így viszont az én hibám... bár elmondhatta volna, min kapta fel a vizet, és akkor megbeszéljük, de hát nem ez történt :\
2012. jan. 13. 17:46
 5/15 anonim ***** válasza:
Hagyd most hadd nyugodjon meg. Hátha rájön, hogy tulajdonképpen ő bántott meg és hátha bocsánatot kér.
2012. jan. 13. 17:47
 6/15 PT-Daniel ***** válasza:

Keves az info...

Ezek alapjan mindkettötök hibas. Neked türelmesebbnek kellett volna lenned, hogy elmondja magatol, neki meg nem lett volna szabad ilyen tahon reagalnia.

Ha nem te tettel valamit elötte, akkor beszeld meg vele, hogy mindent elmondhat magatol, ha akarja, nem fogod faggatni. De ne forduljon elö többe, hogy rajtad vezesse le haragjat!

2012. jan. 13. 17:49
 7/15 A kérdező kommentje:
sajnos sokszor előfordul, hogy rajtam vezeti le, de ez inkább csak annyi szokott lenni, hogy keveset beszél velem, vagy nyersen, de azért ilyen még nem volt. és igaz, tényleg nem kellett volna faggatnom, de nem nyaggattam sokat... ilyenkor gyakran van, hogy mondja, hogy nem akar beszélni róla, akkor arra mindig azt mondom, hogy rendben van, ha ezt szeretné. de most ez is kimaradt. ja, meg még mikor összepakoltam, és elmentem, akkor azt is mondta, hogy ne hisztizzek már..
2012. jan. 13. 17:52
 8/15 A kérdező kommentje:
amúgy köszönöm az eddigi válaszokat, kedvesek vagytok:)
2012. jan. 13. 17:52
 9/15 anonim ***** válasza:
2%
Jól tette. Én is rühellem, ha valaki faggat és nem tud elkussolni, főleg ha még rossz hangulatban is vagyok.
2012. jan. 13. 17:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát azért a KUSS erős volt. Én max. annyit mondtam vna, hogy légyszíves most maradj csöndben.
2012. jan. 13. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!