Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » összevesztem a barátommal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

összevesztem a barátommal. Szerintetek jogos?

Figyelt kérdés

jogos a haragom? az a szituáció, hogy nála voltunk, és hát valamiért rossz kedve lett. gondoltam én mondtam valami rosszat, ezért leültem mellé, és elkezdtem faggatni, hogy mi a baj, haragszik e rám. azt mondta, nem, mindenre haragszik. mondom oké, de én váltottam ki? mondja el nyugodtan, hogyha valami rosszat mondtam... és ekkor félbeszakított, és ilyen agresszívan közölte velem, hogy kussoljak... nagyon megdöbbentem, mert nem szokott ilyen hangnemet megütni. összepakoltam, és eljöttem...

szerintetek jogos? már elég rosszul érzem magamat, és furdal a lelkiismeret, hogy hívjam fel, és kérjek bocsánatot, mert megbántottam, és otthagytam :\ meg kéne tennem?

2012. jan. 13. 17:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hát ha azt mondja, ne faggassam, nem akar beszélni róla, azt is megértem, mert sokszor mondja ezt, és utána nem kérdezősködök. csak gondoltam ha miattam van rossz kedve, arról azért illik tudnom, nem?
2012. jan. 13. 18:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem még ma, vagy holnap bocsánatot fog kérni,meglátod.
2012. jan. 13. 18:12
 13/15 A kérdező kommentje:

köszi, örülnék neki... sajnos én nem tudom sokáig tartani a haragot, főleg nem a szeretteimmel. és ilyen esetekben nagyon sokszor még én kérek bocsánatot, csak hogy ne legyen tovább harag.

akkor kitartok, és nem hívom fel.

2012. jan. 13. 18:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Na, ezt tényleg ne tedd. én is ilyen voltam, és ki lettem használva...
2012. jan. 13. 18:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, ezért is írtam korábban, hogy semmiképp ne te menj utána, itt neki kell most lépést tenni feléd.
2012. jan. 13. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!