Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a kérése?

Figyelt kérdés

Van kettő örökbe fogadott állatunk a volt párommal, egy kutya és egy macska. Benti állatok (lakásban lakom). A volt párommal 1 éve mentünk szét, amennyire egy szakítás lehet nyugodt, ez az volt. Nem vagyunk rosszban. Az állatok velem maradtak, de havi párszor átjön sétáltatni a kutyát, inkább hétvégén, akkor hosszabb időre is elmennek túrázni, illetve a macskával is foglalkozik. Mindkettőt nagyon kicsi koruk óta neveljük.

Lett egy új párom. Nagyon szeretem őt, tényleg, és szóba jött az összeköltözés. Egy kérése volt, hogy az állatok ne legyenek itt, hanem költözzenek a volt páromhoz, mert ő utálja a minimális szőrt is, az hogy pedig még a kanapéra is felugorhatnak, az már igazán ördögtől való. Sose élt állatokkal.

Értem, hogy miért akarja ezeket, van olyan, akit ez zavar, de én nagyon szeretem az állataimat, nem akarok tőlük megválni... Most ezen... hát nem is vita, de nézeteltérés van. Hozzám költözne a párom, saját lakás.

Itt mi lehetne a megoldás? :/

2020. jan. 22. 11:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Ha neki nem kellenek az állataid akkor egy opció van és az nem az hogy az állatok mennek. Gondolj bele abba (az írásod alapján állat szerető vagy) hogy ha együtt maradtok családot alapítotok akkor se lehet majd bent állatod. Soha.

Akarnál úgy leélni egy életet hogy többet nincs melletted háziállat? Mit szeretnél majd a gyerekeidnek tanítani (ha akarsz amúgy majd gyereket)? Azt hogy az állat koszos és kint a helye a hidegben egyedül?

Ez nem olyan kérdés ami fölött át lehet siklani. Az állat/nem állat kérdés olyan mint a gyerek/nem gyerek panel/nagy udvaros családi város/kis falu kérdés kör. Vagy egyezik a nézet vagy valaki szenvedni fog.

2020. jan. 22. 13:02
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
Mikor elkezdtünk ismerkedni a barátommal, az elején közöltem vele, hogy vannak állataim. Elfogadta, és nagyon megszerette őket. Ha így állna hozzá, mint a te barátod, már rég nem lennénk együtt.
2020. jan. 22. 13:08
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
Egyetértek az előttem szólókkal,a Te házad,és ő diktálná a feltételeket.Hogy is van ez?
2020. jan. 22. 14:49
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

Nem jogos,ha egy csaladtagoddal lenne baja azt is Kidobnád?

Ne hagy magad....

2020. jan. 22. 16:11
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az volt életem legrövidebb személyes randija, amikor a srác látott egy párocskát kutyátsétáltatni, és közölte, hogy milyen undorító lehet a lakásuk, meg úgy általában milyen undorító az az ember, aki állatokkal él együtt. Na én ekkor közöltem, hogy a fél életemet lovardában töltöm és van 2 kutyám.
2020. jan. 22. 17:13
 16/18 anonim ***** válasza:
87%

Te lakásod, te állataid, te életed.

Pasi kuka, rengeteg normális férfi van még.

30N

2020. jan. 22. 17:49
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Akkor most ha mégis kirakod az alaktaid akkor majd ahányszor talál egy ott maradt szőrszalat akkor majd felhánytorgatja hogy fujjj? A te házad, te allataid, te életmódod.
2020. jan. 22. 18:36
 18/18 anonim ***** válasza:
45%

Gyerekek! Mi ez a pasi kuka szöveg több hozzászólásban, mikor a kérdező nemét sehol nem látom. Simán lehet a kérdező is férfi ;) Én is páromként hivatkozom a barátnőmre.

Azt meg el kell fogadni, hogy nem mindenki szereti a lakásban az állatot! Ettől még nembiztos, hogy rossz ember!

Családiházban nőttem fel és most is ebben lakom, mindig volt kutyánk és macskánk is de csak kint a ház körül.

Barátnőmnek van kutyája lakásban, nincs vele bajom, viszonylag jólnevelt, körbeugrál mikor megyek hozzájuk, de nekem bentre, a házba nem kellene akkor sem! A napokban a lánya vadiúj csizmáját rágta szét, TV-zni nem lehetett nyugodtan tőle, hogy a szexet nem is említsem, mert végig nyüszített az ajtóban. Meg nekem nem hiányzik, az amit látok, hogy folyton le kell hurcolni sétálni. 3 műszakban dolgozom és beszélgettem olyannal aki szintén így dolgozik, és pl délelőttösben hajnali 3-kor kel, hogy még munkába indulás előtt, le tudja vinni a kutyát.

2020. jan. 23. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.