Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a párom kiakadása? Lent
Lesz ma egy másfél órás céges csapatépítés munkaidő után. 5 órára fogok hazaérni és 6 órakor indul a vonatom amivel hazamegyek vidékre a szüleimhez.
Barátnőm erre felkapta a vizet, hogy épphogy lepakolok már megyek is el tőle. Nem állok ki a véleményemért, mert volt egy szavazás hogy mikor legyen ez a kis munkahelyi program, többieknek jobb volt a péntek, így az lett.
Hozzáteszem nekem is jó az időpont, csak éppen nem lesz időm utána otthon másfél órát ajnározni a páromat.
Ez már sokadik ilyen eset, hogy én ahhoz igazítsam a munkabeosztásom, hogy ő mikor van otthon, akkor menjek el edzeni ha ő dolgozik, máskor ne!
Én azt érzem, hogy megsértődött azért, mert távol leszek tőle 2 napig, és az előző napon pedig nem vele vagyok egész nap, hanem egy évben egyszeri céges csapatépítésre megyek.
22F 20L
Két éve együtt, 4 hónapja közös albérlet.
Világtalannak tűnik,nem fogja fel a helyzetet,hogy a csapatépítő ,,ajánlott" mint annó a KISZ tagság az egyetemi felvételihez.
Karriered múllik rajta teljesen meg az életetek IS,az albit miből fizetitek erre nem gondol?
Hogy a pénzt valakinek elő is kell teremteni,ez kötelezettségekkel jár.
Ha ezt nem fogja fel meg nem támogat éa hőbörög én elgondolkodnék a szakításon.
Gondolom nem az első eset hogy ilyesmin hisztizik. Az elsőnél meg kellett volna húzni a vonalat, vázolni neki hogy ez nem normális amit csinál... Ő tulajdonképpen szerintem nincs tisztában azzal mennyire irreális dolgon hisztizik.
Beszélgess el vele komolyan, mert meg fogja keseríteni az életed
#5, ha így volt megbeszélva, akkor nem panaszkodhat.
Ha meg - "nem lesz időm utána otthon másfél órát ajnározni a páromat." - így gondolsz rá, akkor lassan vége lesz a dolognak, kitűnt, vannak korábbi sérelmeid is.
Szerinte tartsd be a szavad a munkahelyeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!