Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a párom kiakadása, amiért egy másik fiúval mentem színházba?
Régóta nyaggatom, hogy menjünk el, mert én nagyon szeretem a színházakat, hát ő már kevésbé örült az ötletnek, mikor még a kapcsolatunk elején elvitt egyszer, akkor is majd szét unta az agyát, a szünetbe majdnem le is lépett. És már vagy fél éve könyörögtem, hogy menjünk el, de ő nem volt hajlandó eljönni, így aztán az egyik fiú ismerősöm fölajánlotta, hogy akkor elvisz ő. Mikor mondtam ezt a páromnak, azt mondta szó se lehet róla, tudja hogy annak a srácnak tetszem, és csak azért akar elvinni. De a jegyek már megvoltak, és én meg menni akartam, szóval a tiltása ellenére elmentem.
Azóta nagyon haragszik rám, de szerintetek jogosan? Tényleg csúnya dolog volt ez tőlem?
igen
mert megkért,de te még is mentél
Két dolog. Megkért rá, hogy ne menj és te mentél. Ez még hagyján, de ráadásul egy olyan fiúval, akinek bejössz. Az ugye megvan, hogy ez akár még randinak is tekinthető? Főleg, hogy a leírásod alapján ő fizette a jegyedet.
Velem is ezt csinálta az exem és nem lett jó vége (jó, nyilván nem színházról volt szó), ha te lennél a barátnőm, azonnal dobnálak ezért.
Semmi nem történt köztünk, tényleg csak színházba mentünk.
Régebben tetszettem neki, de én visszautasítottam, egy másik fiút választottam helyette, aki most a párom. De barátok maradtunk, és ő azt mondta, hogy ő ezt megérti, és nem fog beleavatkozni a kapcsolatunkba. Azóta már volt is barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!