Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos, hogy felháborodtam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy felháborodtam?

Figyelt kérdés
Idézem páromat : Nem gondolod, hogy férfiként én foglak kiszolgálni. Ezt arra értette, hogy mondtam nekem is jól esne 1 ÉVBEN 1X hogy meglepjen egy reggelivel.
2020. febr. 11. 09:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy működik, hogy kölcsönösen adunk-kapunk, kinek mire van igénye. Én többet simogatom a párom tarkóját, mert neki több igénye van erre, ő többet masszírozza az én talpam, mert nekem meg arra. Hétköznap én főzök, mert én hamarabb végzek, és tudjunk több időt eltölteni, hétvégén meg ő főz, így kárpótol, mert tudja, mennyire utálom. Soha nem mondanánk egymásnak olyan, hogy ő férfiként nem fog nekem reggelit csinálni, mert nem fog kiszolgálni, ahogy én sem mondok olyat, hogy nem csinálok meg X dolgot, mert én vagyok a nő, és ez a férfi dolga...

Nem vagy a szolgája, hogy te szolgáld ki. És az, hogy néha meglep valamivel, az nem kiszolgálás - baj van a készülékben, ha ez annak számít.

2020. febr. 11. 10:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hiába háborodsz fel, a párod még a régi kőkorszaki nézettel rendelkezik, hogy kizárólag a nőnek a dolga kiszolgálni a pasit. Ezen csak ő tud változtatni, senki más. A jelek viszont nem azt mutatják, hogy óhajtana változtatni. Itt a te kezedben van a döntés, hogy ezt tolerálod a továbbiakban is, vagy keresel olyat, akinek nem derogál örömet szerezni a másiknak ezen a téren is.
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

ha neked ez nem jön be, akkor igen.

És ha ennyire felháborít, akkor nem biztos, hogy jó ötlet lenne neki szülni gyereket, addig hagynám abba

14/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen jogos.

Nem jó jel a későbbiekre nézve. Gondolj csak bele mi lesz, ha lesz majd gyerek mindent csinalhatsz te, a gyereknek is meg a palinak is.

2020. febr. 11. 10:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Még gyerek sem kell. Elég egy kis betegség. Az ilyen egy pohár vizet nem fog neked adni! Egy igazi férfu nem ilyen.
2020. febr. 11. 11:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Röviden: ahol nincs kölcsönösség, az a kapcsolat lószart se ér.
2020. febr. 11. 11:24
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Lol, en ha elobb kelek fel hetvegen, rohanok le a konyhaba, hogy meglephessem teaval a parom, hazafele hetente-kethetente meglepem kinaival, gyrossal vacsira. Ha fozunk sokszor en csinalom a nagyobb reszet. Es szerintem ez a normalis. O egy eletkeptelen, aki szerint a jok az univerzumban a ferfiak kiszolgalasara szuletnek.
2020. febr. 11. 11:30
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Erősen kontrolláló emberre utal. Valószínű, hogy később bándalmazó kapcsolatot fog kialakítani (ha még nem tette).

Persze, jogos a felháborodásod.

2020. febr. 11. 11:38
 19/21 acelsziv ***** válasza:
100%

Jókora kreténnel élsz együtt az tuti.

Nálunk a főzés felváltva megy, de pl a vasárnapi reggeliket már hagyományosan én csinálom. És akkor mi van?

Egyszerűen rossz emberrel vagy együtt.

2020. febr. 11. 12:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

" Ez most nekem egy új dolog tőle."

Nem, nem új dolog. Eddig is szolgájának tekintett, pont azèrt is hiányolod,hogy legalább egyszer ő tegyen meg neked valamit. Max ez a nyers őszíntesège lehetett meglepő számodra. De nem èrtem mièrt. Eddig is így èltetek, csak nem lett kimondva. Eleve nem szabadott volna ilyen szinten kiszolgalnod. Azèrt az ilyesfajta gondolkodásmód elèg hamar kiütközik. Jó, nem az első találkozások alkalmával, de nem is több èv után. Tessèk kinyitni a szádat.

Nem mellesleg ez így egy bántalmazó jellegű kapcsolat, nem vagytok egyenlő felek. A saját èrdekedben èrdemes lenne elgondolkodni a szakításon.

2020. febr. 11. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!