Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt hogy felháborodtam?
Úgy vártam barátom, hogy bekentem magam csokival. Elkezdtünk pettingelni, láttam hogy valami nem tetszett neki és nagy nehezen kimondta hogy nem tetszik neki a csoki és az volt a lényeg hogy szerinte gusztustalan voltam úgy, nem mondta ki szó szerint de így jött le. Kimentem lemosni magam és még nem értette hogy nekem ezzel mi volt a bajom. Azt hitte hogy miután visszamegyek ugyanott folytatni fogjuk ahol abba hagytuk. Én nagyon kiakadtam és sírni is kezdtem. Erre annyit sem volt képes mondani hogy bocsi nem akartalak megbántani vagy valami.
L20
nem igazán
próbáld elképzelni hogy te vagy ő
megérkezel és egy szép hamvas csaj helyett egy mozgó szarkupac vár.............
szerinted?????????
Ne haragudj, de nem volt jogos a felháborodásod.
Mindenki más beállítottságú a szexben is, ő neki ez nem jön be. Ennyi.
utolsó kérdésben meg neked van igazad tehát kvittek vagytok.
fátylat reá és sex-eljetek egy óriásit !!!!!!!!!!
"Hát nem, azt sem értette egyáltalán minek sírok."
De azért remélem beláttad, hogy h*lyeség volt a csokizás. Petting közben senki nem szereti úgy simogatni, csókolgatni a másikat, hogy ragad a csokitól. Nagyon nem komfortos az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!