Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos volt hogy felháborodtam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt hogy felháborodtam?

Figyelt kérdés

Úgy vártam barátom, hogy bekentem magam csokival. Elkezdtünk pettingelni, láttam hogy valami nem tetszett neki és nagy nehezen kimondta hogy nem tetszik neki a csoki és az volt a lényeg hogy szerinte gusztustalan voltam úgy, nem mondta ki szó szerint de így jött le. Kimentem lemosni magam és még nem értette hogy nekem ezzel mi volt a bajom. Azt hitte hogy miután visszamegyek ugyanott folytatni fogjuk ahol abba hagytuk. Én nagyon kiakadtam és sírni is kezdtem. Erre annyit sem volt képes mondani hogy bocsi nem akartalak megbántani vagy valami.

L20

#felháborodtam
2013. febr. 16. 15:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem volt jogos a felháborodásod. Nem te voltál a gusztustalan, hanem a csoki rajtad. Nem mindenki szereti az efféle meglepetéseket, ezt fogadd el!
2013. febr. 16. 15:29
 2/11 anonim ***** válasza:

nem igazán

próbáld elképzelni hogy te vagy ő

megérkezel és egy szép hamvas csaj helyett egy mozgó szarkupac vár.............

szerinted?????????

2013. febr. 16. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem volt jogos a felháborodásod.

Mindenki más beállítottságú a szexben is, ő neki ez nem jön be. Ennyi.

2013. febr. 16. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez nekem se tetszedt volna!
2013. febr. 16. 15:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Sírtál és nem vigasztalt meg? mit mondott?
2013. febr. 16. 15:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Azután nyugodtan megbeszéltük a dolgokat,csak kíváncsi voltam mások hogy látják a dolgokat. Köszönöm a válaszokat.:)
2013. febr. 16. 15:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát nem, azt sem értette egyáltalán minek sírok. Azután a fejéhez vágtam egy-két dolgot. Azt sem értette hogy én miért várom egyáltalán el hogy ő bocsánatot kérjen. Mondtam neki hogy legalább annyit mondhatott volna hogy bocsi de ez nem jön be nekem.
2013. febr. 16. 15:41
 8/11 anonim ***** válasza:

utolsó kérdésben meg neked van igazad tehát kvittek vagytok.

fátylat reá és sex-eljetek egy óriásit !!!!!!!!!!

2013. febr. 16. 15:45
 9/11 anonim ***** válasza:

"Hát nem, azt sem értette egyáltalán minek sírok."

De azért remélem beláttad, hogy h*lyeség volt a csokizás. Petting közben senki nem szereti úgy simogatni, csókolgatni a másikat, hogy ragad a csokitól. Nagyon nem komfortos az ilyen.

2013. febr. 16. 15:47
 10/11 A kérdező kommentje:
Persze hogy megértettem. Csak kicsit szarul esett.
2013. febr. 16. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!