Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy rosszul esik és felhúzom ezen magam?
A párommal másfél éve vagyunk együtt, huszonévesek vagyunk, nem élünk még együtt, hétvégente látjuk egymást.
Hétközben többször is felmegy esténként a haverjaival sörözni, vagy kártyázni, vagy ilyesmi. Most amíg szünet volt, minden egyes este lelépett velük, és odavolt hajnal 3-4-ig is.
Amikor találkozunk, akkor nem megyünk sehova, mert neki nincs kedve, sőt, már ilyen este 9-fél 10 körül bealszik, MINDIG, mert ő mennyire fáradt.
Ez nekem annyira rosszul esik, mondtam is neki, hogy persze ha a haverjaiddal kell felmenni bulizni meg inni, akkor sosem vagy fáradt. Erre először besértődött, majd mondta, hogy olyankor tényleg nem fáradt, nem tudja miért.
Tudom hogy erre a kérdésre nem lehet normális választ írni, csak jó hogy kiírhattam magamból, elég, ha annyit írtok rá, hogy jogos vagy nem jogos :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!