Miért vagyok rosszul ettől a viselkedéstől, nem bírom nézni? (! )
hány éves vagy?
tudom hogy idegesítő, de itt van á a lehetőség, hogy szemet hunyj ilyenek felett.
felnőtt ember, megváltozni nem fog, néhány dologra megkérheted, udvariasan, vagy vigyél be neki egy tányért azzal, hogy bocs apa, nemrég takarítottam.
ha te viszont undorodsz tőle, pl tiszta villa stb, akkor ezeket győzd le mielőtt súlyosabbra fordul a helyzet és olyan szintre jut, hogy pszichológus fog kelleni.
a ruhával az ágyba azt megértem, mennyi retek van a BKV-n, ha azzal jár, ha kocsival akkor mindegy, de kérjél tőle egy ágytakarót, vagy vegyél egyet...
és... lehet most ez sz*rul hangzik, de sok sok év múlva, amikor felnőtt leszel és már nem lesz veled, jó szívvel fogsz visszagondolni, hogy milyen jó volt amíg időt töltöttetek el együtt és bejött a szobádba. talán hiányozni is fognak ezek a pillanatok.
inkább beszélgess vele. ne lázongj :)
de fiatal lehetsz még, meg is értem a reakciód.
tányér, ágytakaró, de a többi nem fontos... nem ezeken múlik sem a te boldogságod sem a világ folyása, vagy hogy mondjam...
most mit vársz?
vigasztalást? kórusban apád szidását? netán megoldási javaslatokat?
én vagok a hosszabb kommentelő, 30N, hátha te is rá tudnál jönni mi váltja ezt ki? csak apukád vagy más csaldtagok vagy idegenek? vajon tőle viszolyogsz, tett vagy mondott valamit, vagy alapvetően az emberektől vagy a kosztól irtózol?
mert engem is idegesít sok minden nem szeretem ha apu berúg vagy becsiccsent, de sose undorodnék tőle hogy ne igyak vagy egyek utána, hiszen az apukám :)
mindenkinek más a normális, a kutya seggét nyalogatás és a kutyasimogatás utáni átöltözés és kézfertőtlenítés közt vannak valahol az arany középutak... és ebbe rengeteg minden belefér, csak nem kell egyik végletbe sem esni.
az meg hogy nem tiszteli a munkád, hogy takarítottál és morzsáz, az teljesen más probléma - hiszen csak a kezébe nyomsz egy tányért, és meg van oldva,
mint az hogy undorodsz tőle vagy idegesít.
régebben is így éreztél vagy most kezdődött?
neked kellene tudnod mi áll a háttérben... sajnos ezt mi nem tudhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!