Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul vagyok a hazudozásától...

Rosszul vagyok a hazudozásától, mit tegyek hogy ne hazudjon?

Figyelt kérdés

A párom külföldön dolgozik, felvett ismerősnek a munkatársa és beszélgettünk, na és mondja nekem hogy mivel tudom a pasim jelszavát, ő megkérte rá hogy ne írjon már semmi olyat neki üzibe.

Nekem ez nagyon rosszul esik, felőlem ihat, füvezhet is ha az a gondja, de ne hazudjon, vagy talán más nőt kell letagadni végképp nem értem.

Eddig utáltam a piát fűvet, de mivel ott a munkatársak lazulásként űzik, nem zavar!Mit tegyek? Ráadásul nem is beszélhetem ezt meg a párommal, mert a munkatársa külön megkért rá, én meg nem szeretnék szemét lenni, na meg jó ha néha infókkal szolgál, ahogy elnézem elég spicli a gyerek.

2012. dec. 17. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Az meg sem fordult a fejedben, hogy a kedves munkatárs kamuzik?
2012. dec. 17. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Minden piás, füves hazudik mint a vízfolyás. Ha az első kettő nem zavar, a harmadik vele jár.

Normális pasit keresni esetleg?

2012. dec. 17. 21:28
 3/8 A kérdező kommentje:

arra is gondoltam hogy a munkatárs füllent, de tudom a páromat hogy milyen, és nem lepődtem meg, csak bár ne hazudna.

Úgy tesz mintha megölném, na a hűséget meg még jó hogy elvárom, azért meg teljesen megölném, na jó azt nem, de kidobnám.

2012. dec. 17. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
A hazudozás ellen semmit nem tudsz tenni. Vagy tűröd, vagy kidobod. Jobb nem lesz a helyzet, sajnos.
2012. dec. 17. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Most mi van??Ez nekem kicsit zavaros.....
2012. dec. 17. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
És te füvezel kérdező? Mert össze-vissza írsz. Mint valami fogyatékos. Szedd össze magad!
2012. dec. 17. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
banyek én egy szót nem értettem a sztoriból :D
2012. dec. 17. 23:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nálatok is nagy a káosz! Magad sem tudod, mit vársz el, és mit fogadsz el. Ideje lenne nyíltan beszélned a pároddal, ha már párkapcsolatnak nevezed ezt az akármit. Az ilyen haveri szarkavarást meg soha nem bírtam. Egy kapcsolatban KÉT ember van. Mindenki más felesleges.
2012. dec. 17. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!