Rosszul vagyok a hazudozásától, mit tegyek hogy ne hazudjon?
A párom külföldön dolgozik, felvett ismerősnek a munkatársa és beszélgettünk, na és mondja nekem hogy mivel tudom a pasim jelszavát, ő megkérte rá hogy ne írjon már semmi olyat neki üzibe.
Nekem ez nagyon rosszul esik, felőlem ihat, füvezhet is ha az a gondja, de ne hazudjon, vagy talán más nőt kell letagadni végképp nem értem.
Eddig utáltam a piát fűvet, de mivel ott a munkatársak lazulásként űzik, nem zavar!Mit tegyek? Ráadásul nem is beszélhetem ezt meg a párommal, mert a munkatársa külön megkért rá, én meg nem szeretnék szemét lenni, na meg jó ha néha infókkal szolgál, ahogy elnézem elég spicli a gyerek.
Minden piás, füves hazudik mint a vízfolyás. Ha az első kettő nem zavar, a harmadik vele jár.
Normális pasit keresni esetleg?
arra is gondoltam hogy a munkatárs füllent, de tudom a páromat hogy milyen, és nem lepődtem meg, csak bár ne hazudna.
Úgy tesz mintha megölném, na a hűséget meg még jó hogy elvárom, azért meg teljesen megölném, na jó azt nem, de kidobnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!