Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos volt hogy felháborodtam?
Figyelt kérdés
Úgy vártam barátom, hogy bekentem magam csokival. Elkezdtünk pettingelni, láttam hogy valami nem tetszett neki és nagy nehezen kimondta hogy nem tetszik neki a csoki és az volt a lényeg hogy szerinte gusztustalan voltam úgy, nem mondta ki szó szerint de így jött le. Kimentem lemosni magam és még nem értette hogy nekem ezzel mi volt a bajom. Azt hitte hogy miután visszamegyek ugyanott folytatni fogjuk ahol abba hagytuk. Én nagyon kiakadtam és sírni is kezdtem. Erre annyit sem volt képes mondani hogy bocsi nem akartalak megbántani vagy valami.
L20
#felháborodtam
2013. febr. 16. 15:27
11/11 anonim válasza:
Ez a kérdés komoly?Jót röhögtem:DDDMostmár tudod,hogy a barátodnak nincs kajafétise.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!