Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos a felháborodás ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodás ?

Figyelt kérdés

Együtt élünk elejètől fogva .van két lánya és elvált .ezzel nincs is gond .havi 1000 eurót ad az asszonynak a gyerekek miatt .nekem az a problémám ,h közös kasszán vagyunk .ne az én pénzemből adjon nekik erre meg arra .nem vagyok irigy de drága az albèrlet, kocsi,hitel stb

Igen is kérheti vissza h ha felhívják a *gyerekek* h kéne ez meg az .mekis kaja és bolt és 50 euróba fájt és el is kellett vinni .én kifizettem volna velük ha nem is az egészet de a felét igenis ...20 és egy 17 éves lányokról beszélünk .amúgy meg nem is keresik kivéve ha kell valami és ezt is elmondtam neki h nem veszi észre .????az a válasz h a gyereki.igen de már nem kislány egyik se. Lehet menni dolgozni nyáron .én is mentem ugyan úgy .most velem van a probléma v nem tudom

Mit tennètek ?

2020. júl. 12. 12:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
72%
Ha van olyan anyagi helyzetben, hogy fizetheti ezeket a lányainak akkor miért ne tenné meg? Kire költse az ember a pénzét ha nem a családjára.
2020. júl. 12. 12:03
 2/27 A kérdező kommentje:

Épp az h nincsen

Azért is nem értem őt.

És tisztában van ezzel ő is .adjon az anyjuk abból az ezerből nekik és kész ...

Ne hogy már ő nélkülözzön

2020. júl. 12. 12:17
 3/27 anonim ***** válasza:
81%
Azzal nincs gond, hogy egy bizonyos havi összeget (ami nem kevés) ad a gyerekekre, hiszen ezt te is bevállaltad. De az ezen felüli költekezéseket (szintén a gyerekekre) ne a te pénzedből (ill. a közös kasszából, amibe te is beleraksz) fedezze. Jogos a felháborodás.
2020. júl. 12. 12:18
 4/27 anonim ***** válasza:
98%
Ilyen esetben különkassza, ha van feleslegesen még plusz pénze ok, de neked nem kötelességed az ő gyerekeit támogatni.
2020. júl. 12. 12:19
 5/27 anonim ***** válasza:
64%

Így már azért jogos, nem te vagy az anyjuk, hogy fizess utánuk.

2020. júl. 12. 12:22
 6/27 anonim ***** válasza:
97%
Miért mentél bele a közös kasszába, ha tudtad, hogy neki vannak egyéb kötelezettségei? Szerintem is jogos a felháborodásod, mert így ti nem juttok soha előre. Az 1000 euró amúgy is igen nagy összeg.
2020. júl. 12. 12:27
 7/27 anonim ***** válasza:
20%
Úgy kivágnálak mint macskát szarni. Türelmes a férfi, de nem csodálkoznék azon, ha egy szó nélkül kivágna. Nekem 3 mondat elég tőled. Abszolút látszik, hogy nincs gyereked.
2020. júl. 12. 12:29
 8/27 anonim ***** válasza:
31%
7+ Egy szülő, ha Mekibe viszi a gyerekeit, nem kéri el tőlük a felét, de ha egy idegent hív meg mekizni, akkor is van annyira bőkezű, és elegáns, hogy kitud fizetni egy pár ezer Ft-os tételt, vagy ha nem, akkor nem megy mekibe.
2020. júl. 12. 12:31
 9/27 anonim ***** válasza:
96%
Gyerekes férfival nem lennék közös kasszán.
2020. júl. 12. 13:10
 10/27 A kérdező kommentje:

Épp ez az h nem csak az O gyerekei voltak ott hanem más is és még a boltba is elkellett menni miattuk utána meg a tóra

Se cseled se taxis nem vagyok

Igen is adjanak bele ha tetszik ha nem

7es válaszolo én vagyok türelmes vele és én előbb kivagom mint ő engem és tudja jól

2020. júl. 12. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!