Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos a felháborodás ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a felháborodás ?

Figyelt kérdés

Együtt élünk elejètől fogva .van két lánya és elvált .ezzel nincs is gond .havi 1000 eurót ad az asszonynak a gyerekek miatt .nekem az a problémám ,h közös kasszán vagyunk .ne az én pénzemből adjon nekik erre meg arra .nem vagyok irigy de drága az albèrlet, kocsi,hitel stb

Igen is kérheti vissza h ha felhívják a *gyerekek* h kéne ez meg az .mekis kaja és bolt és 50 euróba fájt és el is kellett vinni .én kifizettem volna velük ha nem is az egészet de a felét igenis ...20 és egy 17 éves lányokról beszélünk .amúgy meg nem is keresik kivéve ha kell valami és ezt is elmondtam neki h nem veszi észre .????az a válasz h a gyereki.igen de már nem kislány egyik se. Lehet menni dolgozni nyáron .én is mentem ugyan úgy .most velem van a probléma v nem tudom

Mit tennètek ?

2020. júl. 12. 12:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A gyerektartás nem szokta meghaladni a fizetés 30%át, van ahol még annyit sem. Ha az ő fizujának a 30%-a ezer euró, akkor nem rászoruló kategória.
2020. júl. 12. 16:45
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem gyerektartás,ez csak apuci önkéntes nagylelkűsködése a kérdező kárára.
2020. júl. 12. 17:35
 23/27 A kérdező kommentje:

Két gyerek után ennyit kell fizetnie

Barátnőm férje 1200t fizet rájuk (2 gyerek )

Láttam a papírokat

Nem tudom ezek h működnek itt kint .

2020. júl. 12. 17:55
 24/27 anonim ***** válasza:
A kérdés, hogy mennyit keres. Az alapján van meghatározva. És addig kell fizetnie többnyire, amíg tanulnak. De szerintem fordulhatna bírósághoz és kérhetne könnyítést ha hitele is van stb. Ha elveszítené a munkáját és holnaptól a mekiben dolgozna, a gyt összege is lemenne. A gyt mindig mindenhol a fizetés összegével arányos.
2020. júl. 12. 18:14
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha ennyit kell fizetnie akkor meg mit háborogsz? Kevesebbet nem adhat nekik,mint a megítélt összeg.Bár el sem tudom képzelni,hogy bármelyik országban elfogadott legyen,hogy az apa fizetésének több mint 60%-a gyerektartásra menjen.Az,hogy a barátnőd férje mennyit fizet nem releváns,mert nem tudjuk,mennyi a pasi fizetése.Ha az 1000 €urón felül is,a maradék 800-ból is költ a lányokra,akkor jogos a felháborodásod.
2020. júl. 12. 18:21
 26/27 A kérdező kommentje:

Utoloso

Olvasd el az összes hozzászólást .bele is írtam h mindig van valami amit venni kell cigi, akkor utazás stb

Amit otthon az anyjától is kérhetne

Igen az 1000 eurón felül is simán költ rájuk

És mondtam h mehetnek melozni

De hát én voltam a rossz

2020. júl. 12. 18:27
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem a te feladatod megmondani a lányainak, hogy 17 és 20 évesen menjenek el dolgozni, és nevelni sem tudod őket, nem is feladatod.

Azzal kéne foglalkoznod, ami egyértelműen a te felelősséged, és amiben van mozgástered: a saját pároddal rendezni az anyagi viszonyaitokat úgy, hogy az igazságos teherviselés érvényesüljön a közös kiadásaitok kapcsán, azt pedig rábízni, hogy a fennmaradó pénzével hogyan gazdálkodik.

2020. júl. 17. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!