Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodás ?
Együtt élünk elejètől fogva .van két lánya és elvált .ezzel nincs is gond .havi 1000 eurót ad az asszonynak a gyerekek miatt .nekem az a problémám ,h közös kasszán vagyunk .ne az én pénzemből adjon nekik erre meg arra .nem vagyok irigy de drága az albèrlet, kocsi,hitel stb
Igen is kérheti vissza h ha felhívják a *gyerekek* h kéne ez meg az .mekis kaja és bolt és 50 euróba fájt és el is kellett vinni .én kifizettem volna velük ha nem is az egészet de a felét igenis ...20 és egy 17 éves lányokról beszélünk .amúgy meg nem is keresik kivéve ha kell valami és ezt is elmondtam neki h nem veszi észre .????az a válasz h a gyereki.igen de már nem kislány egyik se. Lehet menni dolgozni nyáron .én is mentem ugyan úgy .most velem van a probléma v nem tudom
Mit tennètek ?
Két gyerek után ennyit kell fizetnie
Barátnőm férje 1200t fizet rájuk (2 gyerek )
Láttam a papírokat
Nem tudom ezek h működnek itt kint .
Utoloso
Olvasd el az összes hozzászólást .bele is írtam h mindig van valami amit venni kell cigi, akkor utazás stb
Amit otthon az anyjától is kérhetne
Igen az 1000 eurón felül is simán költ rájuk
És mondtam h mehetnek melozni
De hát én voltam a rossz
Nem a te feladatod megmondani a lányainak, hogy 17 és 20 évesen menjenek el dolgozni, és nevelni sem tudod őket, nem is feladatod.
Azzal kéne foglalkoznod, ami egyértelműen a te felelősséged, és amiben van mozgástered: a saját pároddal rendezni az anyagi viszonyaitokat úgy, hogy az igazságos teherviselés érvényesüljön a közös kiadásaitok kapcsán, azt pedig rábízni, hogy a fennmaradó pénzével hogyan gazdálkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!