Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodása vagy sem?
Tanácsot szeretnék kérni. Minap volt egy érdekes párbeszédünk párommal. Voltaképpen örülnöm kellene, mert sok-sok munka után végre nyertem egy uniós pályázaton egy kis pénzt, amit előre meghatározott eszközökre és szolgáltatásokra fordíthatok, de már ez is óriási segítség ahhoz, hogy ne kelljen mindent önerőből megvenni, és egyszer talán meg is élnék belőle, akkor akármikor felmondhatnék a jelenlegi melóhelyemen ha már nem bírnám cérnával. Na most ugye itt van ez a pénz, természetesen megígértem páromnak, hogy veszek neki valamit, kivettem 100 ezer forintot, odaadtam neki,
hogy vegyen belőle, amit szeretne (de ezt nekem vissza kell tennem bele, de majd a fizumból -120 nettó-visszateszem). Azt mondta a vágya egy robogó, hát mondtam, akkor vegyen egy robogót. Elmentünk megnézni, de nem tetszett neki,így nem vettük meg. Kinézett egy videókártyát, akkor mondta, rendeljük meg. Mondtam, hogy rendben, de akkor vissza kell kérjem a pénzt, hogy el tudjam utalni az árát, mivel céges számláról privát dolgokat nem szerencsés intézni, meg egyébként is a héten meg kell vegyem az eszközöket...de a privát számlára ha betesszük, onnan nagyon szívesen elutalom. Ezen teljesen kiakadt, visszaadta az egész pénzt, hogy neki nem kell semmi, meg hogy minek nekem új telefon úgyse értek hozzá, nekem mennyi mindenem lesz( a pályázat része egy telefon és egy laptop) tőle meg meg sem kérdeztem, jó-e neki a telefonja( most vette egy hónapja, Honor 8) és hogy ha normális lennék, akkor figyelnék ilyenre, de neki nem is kell semmi,csak legyen tankolni,és hagyjam békén. Álltam ott, mint akit leforráztak. Egyszerüen nem tudom eldönteni, mit ronthattam el. Sóher vagyok, mert nem merek költeni abból, amivel el kell számoljak, nem tudom jogos-e ez? Hiába próbáltam elmagyarázni neki, hogy működik, nem hallgatott meg. Én vagyok a nő, ő a férfi...
2-es állj le, hagyd szegény kérdezőt.
Ha még hússzor beírod, hússzor törlik. Mi se tudunk sajnálni téged, amiért nincs nőd.
Nem vagy sóher. Közel 20 éve foglalkozom EU támogatásokkal, azt irtó szigorúan veszik, hogy a pályázati pénzt arra költsd, amire valóban pályáztál, és gondolom nem mondok azzal sem újat, hogy egy ellenőrzés (helyszíni szemle) során bizony fel kell mutasd, hogy az adott munkaeszköz megvan-e, és valóban a te munkádat szolgálja-e.
A 2014-től kezdődő programozàsi ciklus óta az irànyító hatóságoknak fel kell mutatni a valós eredményeket is, tehát nyilvàn tőled is jobban fogjàk kérni.
Ha kiderül, hogy a párod hasznàlja a dolgokat ès nem arra költötted, amire szánták, kőkeményen vissza kell fizessed a támogatàst némi büntetéssel spékelve.
Ez nem talált pénz, hanem célirányos tàmogatàs. Ezt nyugodtan megmondhatod a párodnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!